Primul HOTEL de Lux din SPATIUL COSMIC va fi UIMITOR (VIDEO)

Primul hotel din spatiul cosmic a fost deja anuntat, si urmeaza sa fie uimitor, detaliile cu privire la el dezvaluind un plan extrem de indraznet de constructie.

Primul hotel din spatiul cosmic, care va orbita Pamantul, a fost dezvaluit pentru prima oara, iar in clipul video de mai sus puteti vedea viziunea unei companii care intentioneaza sa il construiasca. Primul hotel din spatiul cosmic va fi unul de lux, si ar urma sa poarte denumirea Von Braun, despre care unii spun ca ar fi numele unui fost nazist, deci desigur ca au aparut si foarte multe controverse imediat dupa acest anunt important.

Hotelul de lux din spatiul cosmic urmeaza sa acomodeze nu mai putin de 400 de persoane, deci nu va fi chiar atat de mic, insa planul de constructie se intinde pana in anul 2025, daca nu vor aparea probleme in proces. Hotelul va functiona exact precum unul normal de pe Pamant, insa va avea un sistem special care va imita gravitatia de pe planeta noastra, astfel incat vizitatorii sa isi poata desfasura activitatile exact ca acasa.

Primul HOTEL de Lux din SPATIUL COSMIC va fi UIMITOR (VIDEO)

Hotelul este gandit sub frma unor module combinate in doua structuri care au forma unor inele, acestea urmand a se roti pentru a crea gravitatia necesara pentru desfasurarea activitatilor zilnice. Unele dintre camerele carevor fi disponibile in acest hotel vor fi folosite permanent de catre angajati, altele vor fi inchiriate pentru cei interesati sa-l viziteze, sau pentru agentiile spatiale care vor sa trimita cercetatori in spatiul cosmic.

Compania care va crea primul hotel din spatiul cosmic se asteapta ca 100 de vizitatori sa ajunga la el in fiecare saptamana, ceea ce e totusi destul de optimist, avand in vedere costurile de transport si cazare. Nu se stie deocamdata cam cat ar urma sa coste o vacanta de acest gen, dar compania care a creat hotelul din spatiul cosmic sustine ca in viitor calatoriile vor deveni mult mai ieftine decat la inceput.

Ideea de a construi un hotel in spatiul cosmic nu este noua, si chiar daca pentru inceput preturile de vizitare vor fi ridicol de mari, cu siguranta se vor gasi doritori care sa plateasca si acele sume.