Google Maps va Avea aceste Functii GROZAVE din Aplicatia Waze

Google Maps va avea noi functii foarte importante preluate din cadrul aplicatiei Waze, iata ce vrea Google sa ne ofere foarte curand tuturor.

Google Maps va Avea aceste Functii GROZAVE din Aplicatia Waze

Google Maps este cea mai folosita aplicatie de navigatie ghidata din intreaga lume, iar pentru urmatoarele sale actualizari sunt pregatite o serie de schimbari foarte importante pentru toata lumea. Mai exact, Google Maps urmeaza sa aiba implementate functii noi care sunt deja disponibile in cadrul aplicatiei Waze pentru toti utilizatorii, iar multumita lor toata lumea va beneficia de o experienta mult mai buna in folosirea platformei pe telefoane.

Google Maps are descoperite in interiorul codului sau sursa noi functii care le vor permite utilizatorilor sa notifice alti participanti la trafic in legatura cu benzi de circulatie inchisa, vehicule avariate, sau obiecte de pe sosea. Waze are aceasta functionalitate oferita de foarte mult timp, insa in cadrul Google Maps ea abia acum ajunge, iar multumita ei toata lumea va putea fi alertata din timp in legatura cu eventualele probleme care apar in calatoriile lor.

Google Maps va Avea aceste Functii GROZAVE din Aplicatia Waze

Google Maps va Avea aceste Functii GROZAVE din Aplicatia Waze functii
Toate functiile noi pe care aplicatia Google Maps le va prelua de la Waze.

Google Maps va permite inclusiv anuntarea participantilor la trafic in legatura cu lucrarile care au loc in anumite zone, astfel ca o ruta facuta acolo va tine cont si de aceste probleme intalnite pe traseu. Aplicatia Google Maps are de ceva vreme implementata functia care permite alertarea utilizatorilor cu privire la locatiile in care se afla radare, functionalitatea fiind preluata din Waze, insa ea este extinsa acum si pentru alte functii care nu erau disponibile.

Google Maps are practic implementate functiile cele mai importante din cadrul Waze pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de aceeasi experienta si atunci cand folosesc aceasta platforma. Decizia de a oferi aceste functii in mod separat ar putea avea drept efect o reducere a numarului de persoane care folosesc Waze si prefera Google Maps, mai ales ca numarul total al celor care folosesc a doua platforma este mult, mult mai mare.

Google Maps a evoluat foarte mult in ultimii ani, si iata ca vedem intr-un final ca Google preia din Waze unele functii, cumparand platforma israeliana cu foarte multi ani in urma.