iPhone 12 va veni cu un Design NOU si Alte Schimbari Importante

iPhone 12 va fi lansat cu un design nou si mai multe schimbari importante, iata ce este dezvaluit pentru telefonul care este dezvoltat de catre compania Apple.

iPhone 12 va veni cu un Design NOU si mai MULT decat Atat

iPhone 12 are anuntate schimbari foarte mari pentru anul 2020 si fanii Apple din intreaga lume, compania americana dorind sa le ofere clientilor in sfarsit imbunatatirile pe care acestia le asteptau de ceva vreme. Conform celebrului analist asiatic Ming-Chi Kuo, compania Apple pregateste un nou design pentru seria iPhone 12, ceva ce fanii asteptau inclusiv in seria iPhone 11, dar din pacate americanii au cu totul alte planuri in 2019.

iPhone 12 nu are deocamdata oferite detalii cu privire la ceea ce se va schimba pentru design-ul sau, insa cel mai probabil vorbim despre modificari pentru carcasa, nu pentru ecran. Inclusiv pentru seria iPhone 12 este asteptata integrarea Face ID, separat de Touch ID, deci decupajul din ecran ar putea doar sa fie micsorat, nu eliminat, ceea ce nu va bucura in mod neaparat chiar atat de multe persoane cand va fi anuntat.

iPhone 12 va veni cu un Design NOU si mai MULT decat Atat

iPhone 12 ar putea veni anul viitor cu ecrane care au diagonale diferite fata de cele actuale, astfel ca o modificare a design-ului nu ar fi ceva greu de crezut, doar ca nimeni nu stie cam cum se va face acest lucru. Pe de alta parte, iPhone 12 este anuntat inclusiv cu suport pentru tehnologia 5G, deci e posibil sa fie chiar putin mai gros decat modelele actuale, insa aceasta nu este decat o schimbare foarte buna pe care o asteapta toti fanii.

iPhone 12 va avea deasemenea si noi camere imbunatatite, asa cum se intampla in fiecare an cand se lanseaza un model nou pe piata, dar din nou, nu se stie cat de mari vor fi noutatile oferite. Separat de acestea, seria de telefoane iPhone 12 va avea deasemenea alte imbunatatiri importante, cum ar fi un nou procesor, noi module de memorie RAM, noi medii de stocare, plus alte imbunatatiri importante care vor fi dezvaluite in urmatoarele luni.

iPhone 12 va fi prezentat de catre compania Apple in cursul toamnei anului viitor, si va fi lansat tot atunci, deci inca un an de zile ne desparte de momentul anuntarii oficiale.