iPhone 12 Readuce Touch ID in Telefoanele Produse de Apple

iPhone 12 readuce Touch ID in telefoanele companiei Apple, americanii dorind sa ofere din nou tehnologia atat de iubita de catre foarte multi dintre clienti.

iPhone 12 Readuce Touch ID in Telefoanele Produse de Apple

iPhone 12 urmeaza sa readuca Touch ID in linia de telefoane ale companiei Apple, ceva ce multi dintre cei care folosec Face ID au cerut, dar ceva ce unii nici nu vor sa mai aiba in telefoanele lor prea curand. Indiferent de ceea ce vrea lumea, compania Apple vrea sa readuca Touch ID in telefoanele din seria iPhone 12, insa vorbim despre un cititor de amprente integrat in ecranul telefoanelor si nu in vreun buton special din carcasa.

iPhone 12 este testat chiar acum de catre cei de la Apple, si de catre partenerii celor din Cupertino, cu Touch ID integrat in ecran, insa cu o implementare diferita fata de cea a actualelor telefoane Android. Mai exact, Apple vrea sa implementeze in iPhone 12 un nou tip de cititor de amprente care urmeaza sa aiba o zona de scanare ce cuprinde o buna parte din zona inferioara a ecranului, deci va fi mai usor de folosit.

iPhone 12 Readuce Touch ID in Telefoanele Produse de Apple

In actualele modele de telefoane Android este necesara plasarea degetului pe o anumita zona mica a ecranului pentru a se citi amprenta, insa iPhone 12 va rezolva aceasta problema multumita unei tehnologii noi. Desigur ca iPhone 12 va folosi tot un cititor de amprente ultrasonic pentru a oferi functionalitatea, doar ca un nou tip de ecran va permite scanarea pe o zona mai mare decat in cazul actualelor modele de telefoane Android existente pe piata.

“Apple Inc. dezvoltă tehnologie de amprentă pe ecran încă din iPhone-urile sale 2020. Tehnologia se află în testare atât în interiorul Apple, cât și în rândul furnizorilor de peste mări ai companiei, deși calendarul pentru lansarea sa poate scăpa de actualizarea iPhone 2021. Următorul cititor de amprentă ar fi încorporat în ecran, permițând utilizatorului să își scaneze amprenta pe o porțiune mare a afișajului și ar funcționa în tandem cu sistemul existent Face ID.”

Interesant este ca Apple nu vrea sa elimine Face ID din telefoanele sale, ci sa ofere ambele solutii de securitate biometrica, americanii dorind sa ofere tehnologia chiar din cursul anului 2020. Daca ea nu va fi suficient de bine pregatita pentru implementare in iPhone 12, adica 2020, atunci Apple poate lua decizia de a amana lansarea sa pentru anul 2021, insa totul depinde de felul in care va decurge procesul de dezvoltare.

Acestea fiind spuse, iPhone 12 ar urma sa aduca in sfarsit o tehnologie care este oferita in telefoanele Android inca din cursul anului trecut, dar totul depinde de cat de bine va fi ea pregatita pentru a fi efectiv oferita.