iPhone 11 are DATA de LANSARE CONFIRMATA de Angajatii Apple

iPhone 11 are data de lansare confirmata de catre angajatii companiei Apple, iata ce spun acestia in legatura cu ziua in care vor incepe oficial vanzarile.

iPhone 11 are DATA de LANSARE CONFIRMATA de Angajatii Apple

iPhone 11 are data de lansare confirmata de catre angajatii companiei Apple, iar asta in ciuda faptului ca pana acum am avut doar o singura confirmare, venita de le presedintele unui operator de telefoanie mobila. Angajatii Apple Store-ului din 5th Avenue, New York, confirma faptul ca lansarea iPhone 11 va avea loc in ziua de 20 septembrie, exact asa precum ne-a spus si CEO-ul operatorului de telefonie mobila Softbank, din Japonia, acum multe saptamani.

iPhone 11 va fi lansat pe 20 septembrie, o zi de vineri aflata la 10 zile distanta de ziua in care va fi prezentat telefonul celor de la Apple, deci exact asa cum am vazut si in cazul lansarilor anterioare facute de catre americani. Lansarea din 20 septembrie pentru iPhone 11 vine la doar o zi dupa ce Huawei MATE 30 Pro va fi prezentat in mod oficial de catre companai Huawei, deci va fi foarte interesant de vazut cum vor fi vanzarile in primul weekend.

iPhone 11 are DATA de LANSARE CONFIRMATA de Angajatii Apple

iPhone 11 va fi lansat in doar cateva tari de pe glob in data de 20 septembrie, adica in tarile din “primul val”, iar Romania nu va fi inclusa printre ele, tara noastra facand in ultimii ani parte din al doilea val”. Avand in vedere ca lansarea iPhone 11 va avea loc pe 20 septembrie in foarte multe tari, in Romania putem astepta telefonul in magazine incepand cu data de 27 septembrie, adica la doar o saptamana dupa lansarea oficiala din SUA.

“Noua generație de iPhone de la Apple va livra clienților și va lovi rafturile magazinelor din cărămidă și mortar pe 20 septembrie, o lansare care coincide cu redeschiderea mare a noului renovat magazin al companiei Fifth Avenue din New York. Angajații cu amănuntul Apple se pregătesc pentru o lansare planificată „iPhone 11” pe 20 septembrie, potrivit unei persoane familiare cu problema.”

iPhone 11 va fi pus in vanzare de toti operatorii de telefonie mobila din Romania, dar si de multe magazine online, iar precomenzile vor incepe in noaptea zilei de 20 septembrie, chiar la miezul noptii. Este de asteptat ca stocurile sa fie iar reduse pentru anumite modele de telefoane din seria iPhone 11, in timp ce pentru altele ar trebui sa vedem stocuri ceva mai bune, asa ca ramane doar de vazut ce va dori sa cumpere lumea.