NASA. AVERTIZARE, un MARE ASTEROID care va LOVI Pamantul

NASA. O avertizare foarte importanta privind un mare asteroid care va lovi Pamantul a fost facuta de catre agentia spatiala americana, iata ce spune.

NASA. AVERTIZARE, un MARE ASTEROID care va LOVI Pamantul

NASA. Agentia spatiala americana vine cu o avertizare extrem de importanta cu privire la un mare asteroid care va lovi Pamantul, si care ar putea distruge inclusiv o buna parte dintr-o tara de mici dimensiuni. Vorbim despre un asteroid care are dimensiune de peste 100 de metri, astfel incat sa provoace distrugeri atat de mari, cei de la NASA spunand ca exista sanse de 100% ca o asemenea roca din spatiul cosmic sa loveasca planeta noastra.

NASA. Agentia spatiala americana monitorizeaza in momentul de fata foarte multi asteroizi care se indreapta cu viteza spre Pamant, iar cercetatorii de acolo spun ca unul de mari dimensiuni va lovi cu siguranta planeta noastra. Cercetatorii de la NASA nu spun exact cand se va intampla asta, insa cu 8000 de asteroizi monitorizati acum, si posibilitatea ca inca 17.000 sa fie necunoscuti, e destul de clar ca Pamantul este in foarte mare pericol acum.

NASA. AVERTIZARE, un MARE ASTEROID care va LOVI Pamantul

NASA. Cercetatorii spun ca in acest moment sansele ca un asteroid mare sa loveasca Pamantul sunt la fel de mari ca o persoana sa fie omorata de un fulger, si problema e ca exista multe persoane ucise in acest fel. Asta explica foarte clar faptul ca exista mai multi asteroizi care vin spre Pamant, care sunt mari, si care au potential distructiv extrem de mare, NASA incercand sa ne protejeze cu noul sistem DART, care ar trebui sa fie lansat in 2022.

“NASA a spus că a descoperit și a monitorizat 8.000 de asteroizi din apropierea Pământului care au cel puțin 140 de metri lățime – ceea ce ar fi suficient de mare pentru a șterge o țară mică. Dar agenția spațială crede că pot exista 25.000 dintre acestea în „districtul” Pământului. Greg Leonard, un specialist de cercetare senior la Catalina Sky Survey – un proiect finanțat de NASA susținut de Programul de observare a obiectelor aproape de pământ (NEOO) în cadrul Oficiului de Coordonare a Apărării Planetare (PDCO) – spune că există „100%” șanse ca un asteroid să facă a lovit Pământul.”

NASA. Avand in vedere ca un asteroid a fost de vina pentru disparitia dinozaurilor cu foarte mult timp n urma, avertismentele de acum ar trebui sa ne pregateasca pentru ceea ce va urma in viitor. Desi NASA spune ca nu sunt sanse ca un asteroid sa ne loveasca foarte curand, sa nu uitam ca recent unul a intrat in atmosfera fara ca agentia spatiala sa stie ca el va ajunge pe Pamant, deci in realitate orice este posibil in momentul de fata.

NASA. Incercarile agentiei spatiale americane de a ne proteja nu vor fi sortite esecului, mai ales ca si europenii lucreaza al protejarea planetei, deci vom avea parte de tot ajutorul de care avem nevoie.