LUNA. NASA UIMESTE cu o Imagine de la Pregatirile Astronautilor

LUNA. NASA uimeste intreaga lume astazi cu o imagine impresionanta in care vedem astronautii pregatindu-se pentru primele calatorii spre satelitul natural.

LUNA. NASA UIMESTE cu o Imagine de la Pregatirile Astronautilor

LUNA. NASA intentioneaza sa retrimita oamenii pe luna in urmatorii ani, inclusiv o prima femeie, iar pregatirile sunt in plin proces de desfasurare in momentul de fata pentru ca totl sa se desfasoare fara incidente. In aceasta idee, imaginea de mai jos puteti vedea cum se pregatesc astronautii pentru prima calatorie pe LUNA, ei fiind scufundati intr-un bazin care ii ajuta sa se obisnuiasca mai usor cu felul in care se vor misca acolo in costume.

LUNA. Imaginea a fost inregistrata de catre NASA la Johnson Space Center, acolo unde exista bazinul special creat pentru a simula gravitatia redusa de pe satelitul natural al Pamantului, miscarile prin ea fiind foarte dificile. Dupa cum probabil stiati deja, LUNA are o gravitate ce reprezinta doar o sesime din cea a Pamantului, astfel ca NASA vrea sa-i pregateasca temeinic pe astronautii sai pentru momentul aselenizarii, si e greu sa faca asta pe planeta noastra.

LUNA. NASA UIMESTE cu o Imagine de la Pregatirile Astronautilor

LUNA. NASA UIMESTE cu o Imagine de la Pregatirile Astronautilor antrenament
Astronautii NASA pregatindu-se intr-un bazin pentru noile calatorii catre LUNA.

LUNA. Acest bazin este unul dintre foarte putinele locuri in care poate fi simulata gravitatia de pe satelitul natural intr-un asemenea mod, iar cei de la NASA fac tot ceea ce pot pentru a-si pregati oamenii cum trebuie. Pregatirile vor mai dura inca vreo 4 – 5 ani, iar asta deoarece NASA vrea sa trimita din nou oamenii pe LUNA abia prin 2024, deci va mai exista timp suficient ca astronautii sa se pregateasca temeinic pentru a ajunge acolo.

“În Neutral Buoyancy Laboratorul NASA de la Johnson Space Center din Houston, echipele sunt în stadiul incipient de a evalua modul în care astronauții ar trăi și ar lucra pe Lună. În această imagine realizată pe 5 septembrie 2019, echipele se mișcă, înființând habitate, colectând probe și desfășurând experimente așa cum vor face pe Lună, începând cu Artemis III în 2024.”

LUNA. In momentul de fata exista multi astronauti care sunt pregatiti de catre cei de la NASA pentru a ajunge acolo, iar asta deoarece e nevoie de un numar mare de persoane care sa fie capabile sa fie trimise in spatiu. NASA va incerca sa pregateasca mai multe echipe pentru primele transporturi pe LUNA, iar asta deoarece intotdeauna pot interveni probleme care sa impiedice trimiterea unor astronauti in spatiul cosmic.

LUNA. Acestea fiind spuse, ne pregatim sa recucerim satelitul natural al Pamantului, unde ar trebui sa fie facuta si o colonie mica, iar mai apoi sa fie initiata transporturi catre Planeta Marte.