iPhone 11 Pro Max: Autonomie RECORD pentru Noul Telefon Apple

iPhone 11 Pro Max Autonomie RECORD pentru Noul Telefon Apple

iPhone 11 Pro Max a avut astazi publicate primele review-uri de catre cei care au intrat in posesia noilor telefoane ale companiei americane, iar asta inseamna ca au venit si primele informatii despre functionalitatea sa. Multumita informatiilor aparute astazi vedem si cat de buna este autonomia pe care o ofera iPhone 11 Pro Max pentru utilizatori, toti cei care au avut telefoanele pentru review laudand ceea ce ofera telefoane.

iPhone 11 Pro Max are in imaginea de mai jos prezentata autonomia bateriei pe care o ofera in iOS 13 in momentul de fata, dispozitivul obtinand 9 ore de utilizare cu ecranul pornit, si inca 35% din baterie ramasa. Vorbim despre o perioada de utilizare care cu greu e atinsa in momentul de fata de iPhone XS Max daca este folosit la potential maxim, deci imbunatatirea este radicala, iar ea poate ajunge chiar si pana la 14 ore de utilizare.

iPhone 11 Pro Max: Autonomie RECORD pentru Noul Telefon Apple

iPhone 11 Pro Max Autonomie RECORD pentru Noul Telefon Apple baterie

iPhone 11 Pro Max are promisa de catre compania Apple o crestere cu pana la 50% a autonomiei bateriei, ceea ce primele review-uri confirma in momentul de fata, deci diferenta este uimitoare. Apple a crescut capacitatea bateriei iPhone 11 Pro Max la 3500 mAh, si a imbunatatit radical eficienta energetica a noului chip A13, asa ajungand sa ofere autonomie care sa-i faca invidiosi inclusiv pe cei care folosesc telefoane Huawei, care au autonomie foarte buna.

iPhone 11 Pro Max ar trebui sa multumeasca pe toata lumea cand vine vorba despre autonomia bateriei, iar acelasi lucru ar trebui sa fie valabil inclusiv pentru iPhone 11 Pro, ambele beneficiind de imbunatatiri. Apple pare sa fi inteles intr-un final ca oamenii au nevoie de autonomie foarte buna pentru telefoanele pe care le folosesc, iar iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max par sa indeplineasca intr-un final vechea cerere a oamenilor.

Acestea fiind spuse, iPhone 11 Pro Max vine cu o foarte mare veste buna pentru toata lumea.