iPhone 11 Pro/Max: Primele Review-uri LAUDA Telefoanele (VIDEO)

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt prezentate in primele review-uri care lauda din plin noutatile implementate de catre compania Apple pentru clienti.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au publicate astazi primele review-uri de catre presa din SUA care a avut ocazia de a testa telefoanele, iar mai toata lumea lauda ceea ce a facut Apple. Desi la o simpla vedere, iPhone 11 Pro arata fix ca iPhone XS, pana il intorci, si observi ca ai in sfarsit o camera mai complexa, care este capabila sa faca poze si clipuri video foarte bune, chiar surprinzator de bune, conform multor dintre celor care au facut review-uri.

iPhone 11 Pro are laudata camera ca fiind cea mai buna pe care a implementat-o compania Apple pana in momentul de fata, dar acest lucru il stie toata lumea de la bun inceput. Partea interesanta este ca iPhone 11 Pro face poze si clipuri video mult mai bune decat telefoanele concurente, sau cel putin asta spun cei care au facut comparatii cu alte modele concurente, si veti putea vedea in cateva dintre review-uri exact acelasi lucru.

iPhone 11 Pro/Max: Primele Review-uri LAUDA Telefoanele (VIDEO)

iPhone 11 Pro are laudat foarte mult si noul Night Mode, care poate face poze mult mai bune chiar si decat telefoanele Google Pixel, care pana acum erau considerate a fi cele mai bune in aceste situatii. Camera frontala este deasemenea foarte mult imbunatatita, iar calitatea cipurilor video si pozelor este substantial mai buna la iPhone 11 Pro decat la iPhone XS, chiar daca nu exista stabilizare optica pentru ea.

iPhone 11 Pro are laudat foarte mult si ecranul nou implementat de catre compania Apple, acesta fiind prezentat ca superior celui din iPhone XS, si cel putin la fel de bun precum cel al Samsung GALAXY Note 10. Foarte multa lume lauda ceea ce este implementat in iPhone 11 Pro de catre Apple, insa nu trebuie sa uitati ca exista si un pret destul de mare pentru a beneficia de toate aceste schimbari foarte mari.

30 COMENTARII

  1. Pe bune??
    Să îl bată la ce?? La cameră? Nu cred că iPhone se poate “băga” într-o astfel de bătălie, să fim realiști..
    M-am jucat deunăzi cu un Oneplus 7Pro..iOS pare atât de încet..
    Înțeleg.. fluența, dar One plus e peste tot la ora actuală, vrem sau nu să admitem. Mai puțin la cameră.

  2. Mie toate mi se pare bune, am avut samsung, am huawei acum dar nu am avut probleme cu ele cum zic unii de android, cât despre camera daca iti place sa călătorești vrei sa ai cea mai buna camera pe telefon asa încât sa faci poze cat mai bune, altfel daca nu iti plac pozele, da poți sa ai si camera din 2010 daca nu o folosești.

  3. Of, acum iar trebuie să avem review-uri din 2020 în care ar putea să bată iPhone-ul și să se laude cu asta, 2019 vs 2019 nu au șanse.

  4. Stati asa ca peste 2 zile se lansează mate 30 pro care va primi inclusiv filmare de tip “Ultra High Definition Night Mode” si atentie, captura video la 7680 fps,atunci vedem batalia camerelor.

  5. Este bine ca are camera mai buna și face poze, sa poată sta toți-cocalarii la terasa sa facă poza cu mâncare/ posteze pe site-uri de socializare și toate pitzi sa își pozele-botul în șefie… Restul telefonului este pământ de flori dar ce contează… Bine ca face poze bune asta este tot ce contează la oime…

  6. Eu înțeleg, fan Apple, dar trebuie sa ii dăm Cezarului ce-i al lui.
    Telefonul e frumos. iOS e plictisitor, să recunoaștem..
    Au trecut anii când Apple “scotea” niste opere de artă..

  7. iOS plictisitor? Prefer fluiditatea și felul în care se mișcă oricând. Am Samsung Note 9 cu Android 9 și când văd cum se mișcă, îl tot bag în sertar. Am pus pe aici și poze cu n bug-uri, că de filmat, nu filmează ecranul să-ți arăt cum se mișcă.

    Ce am făcut pe iOS am făcut și pe Android și invers, din contră, am putut să fac mai multe lucruri pe iOS. Aplicațiile sunt mult mai bine optimizate pe iOS pentru că Apple are și limbajul de programare Swift.

    LE: De ecosistem mai are rost să vorbim? Merită fiecare ban. Fac plata cu Apple Pay de pe Apple Watch sau online din browser folosind simplu Touch ID-ul de pe MacBook Pro. Scriu un mesaj pe telefon, copiez și dau paste pe laptop, despre ce vorbim? Și sunt extrem de multe lucruri.

  8. Pe bune??
    Să îl bată la ce?? La cameră? Nu cred că iPhone se poate “băga” într-o astfel de bătălie, să fim realiști..
    M-am jucat deunăzi cu un Oneplus 7Pro..iOS pare atât de încet..
    Înțeleg.. fluența, dar One plus e peste tot la ora actuală, vrem sau nu să admitem. Mai puțin la cameră.

  9. Prefer o cameră din 2010 decât o experiență de utilizare mediocră, cum are Android-ul de pe Samsung. Nu mă pronunț la Huawei că nu am testat. OnePlus este deocamdată numărul 1 la Android.

  10. Atat de mediocra ca Android-ul din Note 10 + a facut spectacol cu Max-ul lui Apple prin teste ,, Pro Max cu 4gb ram , sunt curios sa vad care din cele doua are o experienta de utilizare mai buna ;))

  11. Degeaba ai Note ca nu te pricepi sa-l folosesti , iar daca Note 9 e telefon de tinut in sertar e clar .
    Mai bine spui ca e cal de bataie in lupta cu Samsung pe acest site , esti mai credibil asa ;))

  12. Eu momentan am un 7 Plus si X si XS mi s-au parut tare plictisitoare, in afara de ecran OLED nu vedeam de ce sa il schimb si am tot asteptat. Cand s-a lansat S10 si apoi Note am ramas profund impresionat de design si am zis ca nu mai astept pana apare noul iPhone si trec pe Android. Eram tare tare impresionat (nu am mai detinut Android pana acum) dar au niste prieteni S10 si mi s-a dat sa fac niste poze la o petrecere cu telefoanele lor. Tot entuziasmul meu s-a risipit si am ramas profund dezamagit, nu zic ca face poze proaste dar nu sunt pe gustul meu. Pur si simplu prefer pozele facute de un iPhone. Apoi aveau lag cand faceam zoom in si zoom out si cand treceam de pe photo pe video de mai multe ori repetat (apasam de doua ori deoarece nu era responsiv avea un dilay pana comuta) se bloca putin. Mai departe, eu si prietenii mei avem un grup de Whatsapp unde mai trimitem poze si filmulete. Cand trimit astia ceva de pe Samsung se vede de parca e filmat cu fixul, la fel cand posteaza ceva pe Snapchat sau pe InstaStory. Acuma cu noile iPhoneuri m-am decis, am sa imi iau un Pro, pentru mine are abosult tot ceea ce imi doresc.

  13. Am avut și eu trecerea acum 2 ani la Samsung S8+ și după aia la Samsung Note 9 și se mișcă foarte pro–st după o perioadă scurtă de timp.

  14. Mie toate mi se pare bune, am avut samsung, am huawei acum dar nu am avut probleme cu ele cum zic unii de android, cât despre camera daca iti place sa călătorești vrei sa ai cea mai buna camera pe telefon asa încât sa faci poze cat mai bune, altfel daca nu iti plac pozele, da poți sa ai si camera din 2010 daca nu o folosești.

  15. În lumea Android-ului, OnePlus e în față cu mult. Primești update mai rapid la Android 10 (deja îl au) și vine OnePlus 7T în octombrie. Samsung doar își bate joc și vinde telefoane la 300 de RON.

  16. Normal ar fi sa aiba 6, insa la fel de normal era sa aiba 128 minim si nu are!! Te obliga sa platesti 150€ in plus pt ceva ce nu prea ai nevoie (om normal fiind). Deci sa ne asteptam la ce e mai rau din partea lor, adica tot 4 gb ram…

  17. Nu am nimic de obiectat vis-a-vis de fluiditate, ci d spre faptul că e plictisitor. Eu, unu cel puțin, nu pot face pe 6s ce pot face pe Mate 20Pro.
    Toată lumea aduce în discuție Samsung. La naiba, exista one plus care da clasă tuturor..exista Xiaomi 9 pro ..
    Am avut Samsung și îți dau dreptate in ceea ce privește lag-ul ..
    In ceea ce privește plata cu Apple pay..să fim serioși! Câți dintre noi folosesc așa ceva?! Cât timp câștigi între plata cu telefonul și plata contactless?!
    Mă rog..preferințe personale

  18. Da le inteleg toate dar sa pui 4Gb Ram in 2019 si cele mai proaste smartphonuri au la fel sau chiar mai mult!la acești bani nu era cazul sa faca rabat la calitate la absolut nici o piesă din iphone!numa vb aia e buna nu e prost e ala ce cere prost e ala ce dă!