Ultimul Leak EXCLUSIV al Huawei MATE 30 PRO inainte de Lansare

Huawei MATE 30 PRO. Ultimul eak exclusiv pentru telefon dezvaluie informatii importante privind noul design si ce vor primi clientii cand il vor cumpara.

Ultimul Leak EXCLUSIV al Huawei MATE 30 PRO inainte de Lansare

Huawei MATE 30 PRO. Ultimul leak major pentru noul model de telefon a venit astazi, cu doar doua zile inainte de lansarea oficiala pentru smartphone, dar si celelalte doua modele care vor fi oferite in serie. In imaginea de mai jos puteti vedea cum va arata Huawei MATE 30 PRO in momentul in care va fi lansat pentru intreaga lume, leak-ul de astazi reprezentand o completare pentru ceea ce am vazut deja cu doar o zi in urma.

Huawei MATE 30 PRO. Acelasi celebru evleaks a publicat cu doar cateva ore in urma maginea de mai jos, ea dezvaluind toate culorile in care va putea fi cumparat telefonul, dar cel mai probabil si modelele inferioare din serie. Patru culori sunt prezentate astazi pentru Huawei MATE 30 PRO, cea neagra, clasica, una violet, una cu un gradient interesant, dar si una verde, ceea ce aduce destul de multe optiuni pentru clientii interesati de acest model.

Ultimul Leak EXCLUSIV al Huawei MATE 30 PRO inainte de Lansare

Ultimul Leak EXCLUSIV al Huawei MATE 30 PRO inainte de Lansare culori
Acestea sunt culorile in care va fi vandut Huawei Mate 30 Pro.

Huawei MATE 30 PRO. Separat de noile culori, puteti vedea design-ul modificat de care au parte clientii care vor alege sa cumpere acest telefon, noua camera circulara inlocuind-o pe cea patrata. Alegerea este una destul de interesanta, iar asta in conditiile in care Huawei MATE 30 PRO are parte de o schimbare care il scoate in evidenta in comparatie cu restul telefoanelor mobile care exista acum pe piata.

Huawei MATE 30 PRO. Stim deja ca separat de noile culori, telefonul va aduce inclusiv un nou chip Kirin 990 si o baterie de 4500 mAh, intre 8 – 12 GB de memorie RAM si incarcare mult mai rapida. Toate acestea urmeaza sa fie oferite pentru Huawei MATE 30 PRO la un pret care nu este mai mare decat cel perceput pentru modelele care au fost lansate cu un an de zile in urma, ceea ce este o veste excelenta pentru toata lumea.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentarea telefonului va avea loc in data de 19 septembrie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii viitoare, dar totul depinde de cum au gandit chinezii distributia.