Samsung. ATACA Apple, Huawei cu Acest Telefon SPECIAL

Samsung. Compania coreeana ataca Apple si Huawei cu un nou model de telefon special, iata ce pregateste pentru clientii din intreaga lume chiar acum.

3

Samsung. ATACA Apple, Huawei cu Acest noul Telefon SPECIAL

Samsung. Compania chinezeasca va ataca Apple si Huawei cu un nou model de telefon special care este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, si chiar a fost dezvaluit printr-un teaser. Mai exact, cei de la Samsung pregatesc un nou model de telefon pliabil pe care-l vor lansa pentru clientii din intreaga lume, acesta urmand a avea denumirea W20 5G, iar mai jos puteti vedea si teaserul facut deja de catre coreeni pentru el.

Samsung. Spre deosebire de actualul Galaxy Fold, acest al doilea telefon pliabil al coreenilor va fi unul cu clapita, deci nu vorbim despre plierea ecranului in modul pe care-l stim acum. Cei de la Samsung reiau design-ul vechi al telefoanelor cu clapita, renunta la tastaturile fizice si inlocuiesc totul cu un ecra dreptunghiular care se intinde intre ambele parti ale carcasei, totul intr-o tentativa de a mai aduce putina noutate pe piata.

Samsung. ATACA Apple, Huawei cu Acest Telefon SPECIAL

Samsung. ATACA Apple, Huawei cu Acest noul Telefon SPECIAL W20 5G

Samsung. Lansarea unui telefon pliabil de acest gen nu este tocmai ceva ce foarte multa lume asteapta, insa ar putea fi o solutie pentru cei care vor sa testeze tehnologia la un pret mai mic. Se zvoneste ca Samsung ar urma sa lanseze acest nou model de telefon la un pret mult mai mic decat cel pe care-l percepe acum pentru Galaxy Fold, iar asa s-ar putea bucura de vanzari mai bune pentru aceste tipuri de telefoane, si mai multa lume ar avea acces la tehnlogie.

Samsung. Detalii despre acest W20 5G nu se cunosc deocamdata, insa cel mai probabil nu vorbim despre un cost de vanzare chiar atat de mare pentru telefon, ceea ce nu e o veste foarte rea. Nu se stie in momentul de fata cand anume ar putea fi lansat acest nou telefon pliabil pe care Samsung il pregateste, insa nu e exclus sa il vedem cel putin prezentat undeva prin prima parte a anului 2020.

Samsung. In concluzie, acesta ar putea fi al doilea, sau al treilea, telefon pliabil al coreenilor, deoarece si un Galaxy Fold 2 este acum in plin proces de dezvoltare.