Samsung GALAXY S11. Planul Samsung de a SCHIMBA TOTAL Telefoanele

Samsung GALAXY S11. Planul companiei Samsung de a schimba total telefoanele sale a fost dezvaluit, iata ce vor sa faca acum coreenii pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S11. Planul Samsung de a SCHIMBA TOTAL Telefoanele

Samsung GALAXY S11. La cam un an dupa ce au aparut primele informatii privind posibilitatea ca Samsung sa faca o schimbare foarte mare pentru linia de produse pe care le vinde, iata ca lucrurile se transforma in realitate. Mai exact, se pare ca Samsung se gandeste sa nu mai lanseze Samsung GALAXY S11, ci sa schimbe complet denumirea telefoanelor sale, si sa combine seria Galaxy S cu cea Galaxy Note incepand din anul 2020.

Samsung GALAXY S11. Din cate se pare, coreenii considera ca denumirea in sine este prea lunga, si intr-o tentativa de a simplifica brand-urile telefoanelor, ei ar vrea sa aleaga denumiri noi, desi nu se stie care sunt. Cunoscutul leaker Evan Blass explica mai jos ce a auzit in legatura cu Samsung GALAXY S11 si telefoanele pe care coreenii le pregatesc pentru a fi puse in vanzare, iar vestile in sine sunt foarte importante pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S11. Planul Samsung de a SCHIMBA TOTAL Telefoanele

Samsung GALAXY S11. Planul Samsung de a SCHIMBA TOTAL Telefoanele evleaks

Samsung GALAXY S11. Evan Blass sugereaza faptul ca incepand de anul viitor am putea vedea telefoane noi cu denumiri ca “Galaxy One” in locul celor actuale, dar deocamdata totul este o pura discutie in cadrul Samsung. Ceea ce inseamna combinarea seriilor Galaxy S si Galaxy Note nu stie nimeni deocamdata, dar Samsung GALAXY S11 ar putea sa fie doar un brand disparut, iar telefonul in sine sa aiba noutati care sunt incluse de obicei in modelele din seria Note.

Samsung GALAXY S11. Desigur ca este foarte posibil ca in realitate Samsung sa decida sa lanseze telefoanele cu o continuare a denumirilor actuale, mai ales ca cea Samsung GALAXY S10 este fix la fel de lunga. Totusi, zvonuri privind combinarea seriilor Galaxy S si Galaxy Note au mai aparut anul trecut, si s-au dovedit a fi fara substanta, asa ca ramane de vazut ce anume se va intampla in urmatoarele luni.

Samsung GALAXY S11. Pana atunci, mai sigura este lansarea unui nou telefon cu aceasta denumire decat inlocuirea sa cu o alta, asa ca trebuie doar sa asteptam sa vedem ce se va intampla.