Digi Mobil. Vestea UIMITOARE, Ce Se Intampla cu Clientii in 2019

Digi Mobil. O veste uimitoare vine pentru clientii din Romania astazi, iata ce se intampla in 2019 cu clientii operatorului de telefonie mobila RCS & RDS.

Digi Mobil. Vestea UIMITOARE, Ce Se Intampla cu Clientii in 2019

Digi Mobil. O veste uimitoare vine in al treilea trimestru fiscal al anului 2019 pentru operatorul de telefonie mobila, el avand parte de o evolutie foarte buna si in primele 8 luni din acest an, asa cum a fost si in 2018. Mai exact, in primele 8 luni ale anului 2019 Digi Mobil a inregistrat cel mai mare numar de portari dintre toti operatorii de telecomunicatii, reusind sa atraga in retea peste 200.000 de clienti noi, cam la fel ca in cursul anului trecut.

Digi Mobil. In 2018 peste 300.000 de clienti s-au portat in reteaua operatorului de telecomunicatii, iar asta i-a ajutat sa isi pastreze numarul total de clienti in tara noastra, ceea ce s-ar putea intampla si in 2019. Cei de la Digi Mobil n-au dezvaluit numarul de clienti pe care-l au in momentul de fata, insa o vor face la final de an, si vom vedea daca portarile au mentinut in continuare numarul total de clienti la un nivel ridicat.

Digi Mobil. Vestea UIMITOARE, Ce Se Intampla cu Clientii in 2019

Digi Mobil. Vestea UIMITOARE, Ce Se Intampla cu Clientii in 2019 portabilitate
Portarile facute in Romania in 2019.

Digi Mobil. Lasand asta la o parte, operatorul celor de la RCS & RDS continua sa domine fara drept de apel piata de telefonie mobila, fara ca vreun concurent sa poata face ceva in acest sens. Desi cei de la Telekom au inceput anul trecut sa faca o serie de oferte menite sa mai reduca din competitivitatea celor de la Digi Mobil, pana in momentul de fata n-au reusit sa schimbe nimic, cel putin in ceea ce priveste portarile facute in retea.

Digi Mobil. Cu sute de mii de clienti atrasi anual in retea, e destul de clar ca cei de la RCS & RDS au gasit exact ceea ce vor romanii, adica servicii ieftine, pentru ca acesta e principalul motiv pentru alegerea retelei lor. Semnalul nu e la fel de bun precum la ceilalti operatori peste tot, internetul este cu mult mai prost, dar totul e nelimitat si foarte ieftin, iar Digi Mobil profita din plin de dorinta romanilor de a avea servicii ieftine.

Digi Mobil. Aceasta strategie a propulsat RCS & RDS in pozitia de a fi o companie cu venituri de peste 1 miliard de euro anual, desigur si din alte piete, dar strategia de pana acum se dovedeste a fi foarte buna.