Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange, Anunt MAJOR de la Autoritati Privind Romanii

Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange au clientii vizati de un anunt foarte important facut de catre autoritatile din Romania, iata ce trebuie sa stii.

Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange, Anunt MAJOR de la Autoritati Privind Romanii

Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange au clientii vizati de un anunt important facut de catre autoritatile din Romania cu privire la o problema extrem de serioasa care ne afecteaza viata tuturor, mai mult decat ne imaginam. Mai exact, cei de la ANCOM au facut un studiu menit sa descopere cum privesc acum clientii celor de la Digi Mobil, si nu numai, radiatiile elctromagnetice emise de catre retelele de telefonie mobila, sau dispozitivele mobile actuale.

Digi Mobil. Conform celor de la ANCOM, 90% dintre cei care au participat la studiu sunt de parere ca telefoanele mobile emit cele mai multe radiatii in folosirea obisnuita, ceea ce n-ar trebui sa fie vreo surprinza pentru cineva. Turnurile de telefonie mobila, tabletele, routerele Wi-Fi si televizoarele sunt urmatoarele dispozitive care ar emite radiatii mari, conform celor care au participat la studiu, si desigur ca inclusiv acest lucru e adevarat.

Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange, Anunt MAJOR de la Autoritati Privind Romanii

Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange ancom pliant radiatii emf
Pliant ANCOM privind protectia impotriva radiatiilor EMF.

Digi Mobil. In ceea ce priveste protectia in fata radiatiilor din lumea care ne inconjoara, 40% dintre participanti spun ca nu se protejeaza in timp ce 35% dintre ei tin dispozitivele mobile departe de corp. 30% incearca sa reduca timpul de folosire al dispozitivelor mobile, in timp ce 18% inchid routerele si telefoanele noaptea, dar de radiatiile emise de catre turnurile de telefonie mobila ale Digi Mobil, si nu numai, nu me putem proteja.

Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange ancom pliant radiatii emf protectie

Digi Mobil. Pentru ca protejarea impotriva radiatiilor electromagnetice este importanta, cei de la ANCOM au facut si un pliant in care ofera indicatii pentru toti romanii, iar in imaginile de mai sus le puteti vedea. Avand in vedere ca de turnurile telecom de la Digi Mobil, si nu numai, nu ne putem proteja, putem macar incerca sa ne protejam impotriva radiatiilor emise de catre dispozitivele electronice pe care le folosim in viata de zi cu zi.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, protejati-va in mod constant, deoarece in timp aceste dispozitive mobile ne vor afecta sanatatea, mai ales daca le folosim prea des si prea mult aproape de corp.