Huawei MATE 30 PRO LIVESTREAM VIDEO pentru LANSAREA de Azi

Huawei MATE 30 PRO LIVESTREAM VIDEO pentru lansarea de azi ne va prezenta noua serie de telefoane pe care compania Huawei le-a pregatit pentru intreaga lume.

Huawei MATE 30 PRO LIVESTREAM VIDEO pentru lansarea de azi este disponibil mai sus pentru toti cei interesati sa vada care vor fi noutatile majore ce vor fi anuntate. Huawei MATE 30 PRO LIVESTREAM VIDEO ne va arata din nou tot ceea ce am vazut deja in ultimele doua zile, chinezii de la Huawei dezvaluindu-si telefonul inainte de vreme pentru a mai atrage din atentia de care iPhone 11 s-a tot bucurat.

Huawei MATE 30 PRO LIVESTREAM VIDEO va veni si cu niste dezamagiri serioase, iar asta deoarece telefoanele nu ar urma sa fie lansate in Europa, daca zvonurile de ieri se vor dovedi a fi adevarate. In caz contrar, atunci Huawei MATE 30 PRO LIVESTREAM VIDEO ne va arata ca telefoanele nu vor veni cu serviciile si aplicatiile celor de la Google, iar asta pentru ca Android 10 nu poate fi licentiat pe noile modele de telefoane.

Huawei MATE 30 PRO LIVESTREAM VIDEO pentru LANSAREA de Azi

Huawei MATE 30 PRO LIVESTREAM VIDEO incepe la ora 15:00 pentru intreaga lume, si ar trebui sa dureze maxim 90/120 de minute, iar asta deoarece vor fi si foarte multe noutati de prezentat. Huawei MATE 30 PRO LIVESTREAM VIDEO se va termina si cu runde de hands-on in care vom vedea telefoanele folosite de catre toata lumea, iar mai apoi vor aparea si primele review-uri pentru noile dispozitive.