Huawei MATE 30 PRO: PRET, SPECIFICATII, LANSARE, IMAGINI

Huawei MATE 30 PRO. Pretul, specificatiile, data de lansare si primele imagini oficiale au fost dezvaluite impreuna cu functiile speciale pe care le are telefonul.

Huawei MATE 30 PRO. In aceste momente noul model de telefon al companiei chinezesti este prezentat in mod oficial pentru intreaga planeta in cadrul unei conferinte care are loc un Munich, Germania. In ciuda faptului ca Huawei MATE 30 PRO este prezentat oficial abia acum, telefonul a fost dezvaluit in nenumarate leak-uri in ultimele zile pentru ca iPhone 11 a atras prea multa atentie, iar Huawei trebuia sa intre cumva in atentia lumii intregi.

Huawei MATE 30 PRO. Desi foarte multa lume asteapta lansarea de ceva vreme, exista in continuare foarte multe semne de intrebare in ceea ce priveste noua serie de telefoane, si vor veni multe raspunsuri astazi.

Android 10, cu sau fara aplicatiile si serviciile Google ?

Huawei MATE 30 PRO. Android 10 va fi oferit pe noul model de telefon, insa exista foarte multe semne de intrebare in ceea ce priveste oferirea de aplicatii si servicii de la compania Google. In mod oficial, cei de la Google nu pot licentia Huawei MATE 30 PRO pentru a rula aplicatiile si serviciile lor, dar Android 10 open-source poate fi instalat in el, doar ca va veni fara toate aplicatiile si serviciile oficiale ale americanilor.

Huawei MATE 30 PRO. Au aparut zvonuri care au spus inclusiv ca noul telefon nu va fi lansat in Europa din cauza faptului ca nu are aceste aplicatii si servicii, iar in cateva zeci de minute ar trebui sa fie deslusit totul. Din pacate, nu se stie deocamdata in ce masura aceste informatii se vor dovedi a fi adevarate, sau false, dar daca sunt adevarate, atunci lipsa Huawei MATE 30 PRO va crea un foarte mare gol pe care altii nu-l vor putea acoperi.

Specificatii de top, dar cu un Android 10 castrat

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon va vei cu un nou chip Kirin 990, cu o noua camera cvadrupla, cu mai multa memorie RAM, cu componente de top, dar cu un Android 10 castrat care il va tine cu siguranta in loc. Lista de specificatii pentru Huawei MATE 30 PRO pune telefonul in randul celor mai bune care ruleaza Andorid, insa ele nu vor conta chiar atat de mult in momentul in care lumea se va uita cu atentie la lipsurile din Android 10.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea vor fi principalele specificatii pentru noul model de telefon:

  • ecran cu diagonala de 6.53-inch flex OLED cu rata de aspect 18.4:9
  • rezolutie de 2400 x 1176 pixeli
  • cititor de amprente integrat in ecran
  • chip Kirin 990
  • 8 – 12GB RAM
  • 128GB – 512GB spatiu de stocare
  • camera cvadrupla cu senzori de imagine de 40 demegapixeli
  • senzor de imagine ToF pentru adancime
  • bateire cu capacitate de 4500 mAh
  • incarcare wireless la 25W
  • incarcare rapida la 55W
  • incarcare bilaterala pentru alte dispozitive wireless
  • certificare IP68 pentru rezistenta la apa si praf

Huawei MATE 30 PRO. Spre deosebire de iPhone 11 Pro Max, noul telefon are in decupaj inclusiv un senzor pentru gesturi, care permite controlarea sa mult mai simpla de catre utilizatori. Mai mult decat atat, difuzorul din ecran este complet eliminat pentru ca sunetele sa fie redate direct prin ecran.

Huawei MATE 30 PRO. Butoanele de volum au fost deasemenea eliminate, acum interactiunea pentru modificarea nivelului sunetului fiind facuta doar prin simpla atingere a ecranului.

Performante de top, sub iPhone 11

Huawei MATE 30 PRO. Exact precum telefoanele din seria iPhone 11, noile telefoane au un chip Kirin 990 produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, performantele fiind net superioare fata de cele ale seriei anterioare. Partea buna este ca acest nou chip pentru Huawei MATE 30 PRO vine cu o eficienta energetica mult mai buna, ceea ce ar trebui sa creasca autonomia substantial.

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon are cea mai complexa combinatie de antene GSM, nu mai putin de 21 de antene in total, doar 14 dintre ele fiind dedicate retelelelor 5G. Numarul este de peste 2 ori mai mare decat cel al altor telefoane mobile, Huawei MATE 30 PRO fiind cu mult peste concurenta din acest punct de vedere.

Pret fara surprize, dar lansare cu foarte multe surprize

mai multe imediat…