iOS 13.1 Aduce o SCHIMBARE PROASTA pentru Telefoanele iPhone

iOS 13.1 va aduce o schimbare proasta pentru telefoanele utilizatorilor de telefoane iPhone, iata ce trebuie sa stii despre modificarea pregatita acum.

iOS 13.1 Aduce o SCHIMBARE PROASTA pentru Telefoanele iPhone

iOS 13.1 are lansarea avansata de catre compania Apple pentru data de 24 septembrie, cu 6 zile inainte de data la care se anuntase initial ca urmeaza sa ajunga la utilizatori noua versiune a sistemului de operare. Impreuna cu aceasta veste buna a venit totusi si o veste proasta pentru utilizatorii de telefoane iPhone, deoarece iOS 13.1 va extinde la iPhone XS si iPhone XR limitarea performantelor in cazul in care bateria este prea degradata.

iOS 13.1 aduce practic pentru modelele de anul trecut limitarea performantelor pe care Apple a impus-o acum cativa ani din cauza faptului ca telefoanele sale se tot inchideau la frig, si alta solutie nu a gasit. In loc sa repare problemele din telfeoanele sale, cei de la Apple au decis sa limiteze performantele pentru ca telefoanele sa nu se mai inchida, apoi a inlocuit gratuit baterii, iar incepand cu iOS 13.1 extinde limitarea la iPhone XR/XS.

iOS 13.1 Aduce o SCHIMBARE PROASTA pentru Telefoanele iPhone

iOS 13.1 aduce practic pe telefoane de peste 1000 de euro o problema stupida, dat tipica pentru Apple, care a decis sa-si bata joc de clienti in loc sa le ofere produse care functioneaza fara probleme chiar si cand bateriile nu mai au capacitatea normala. In aceasta idee, dupa ce veti instala iOS 13.1, daca aveti bateria substantial degdatata, atunci performantele vor fi sever limitate pana cand o veti inlocui,

iOS 13.1 a fost gandit de catre Apple pentru a rezolva unele probleme de functionare ale versiunii initiale, insa iata ca va aduce si o schimbare proasta care ii va afecta pe unii, dar probabil pe nu chiar atat de multi, dintr eutilizatori. Din pacate, cei de la Apple continua ciclul anual de limitare a performantelor telefoanelor pe care le vand, chiar daca sunt scumpe, iar ceea ce fac ei nu este facut de vreo alta companie care vinde telefoane mobile.