iOS 13.1 are DATA de LANSARE AVANSATA de catre Apple

iOS 13.1 are DATA de LANSARE AVANSATA de catre Apple

iOS 13.1 are data de lansare avansata de catre compania Apple, americanii dorind sa ofere noua versiune a sistemului de operare cu aproape o saptamana mai devreme decat planuiau initial. iOS 13.1 va fi lansat pe 24 septembrie de catre Apple, adica peste doar 5 zile, in timp ce iPadOS 13 va ajunge fix in aceeasi zi pentru toti utilizatorii de iDevice-uri, schimbarea venind ca o surpriza totala pentru cei care instaleaza astazi iOS 13.

iOS 13.1 a fost lansat in versiune beta de catre Apple in mod complet surprinzator, chiar inainte ca iOS 13 sa fie lansat in versiune publica, iar asta pana acum n-am mai vazut de la americani. In ciuda acestui lucru, Apple ar fi decis sa lanseze iOS 13.1 pe 24 septembrie in loc de 30 septembrie din cauza problemelor de functionare care i-ar fi fost raportate deja pentru iOS 13 in perioada de testare care s-a incheiat acum o ora, cu lansarea versiunii publice.

iOS 13.1 are DATA de LANSARE AVANSATA de catre Apple

iOS 13.1 va aduce rezolvari pentru problemele care au fost raportate deja, dar si cateva functii pe care cei de la Apple au decis sa le elimine din versiunea finala a iOS 13 chiar inainte de lansare. Cei de la Apple aveau nevoie de un motiv suficient de bun pentru a oferi o actualizare atat de importanta ca iOS 13.1 atat de devreme dupa cea initiala, iar asa si-au creat o situatie in care sa aduca pe iDevice-uri o actualizare majora atat de repede.

iOS 13.1 va veni cu iPadOS13, dar separat, iar pe 30 septembrie Apple va mai lansa si tvOS 13, care nu este disponibil de astazi, deci daca il asteptati, veti mai avea de asteptat dupa el, din pacate. Acestea fiind spuse, martea viitoare vom avea si iOS 13.1 disponibil, iar in acel moment ar trebui sa fie rezolvate si problemele pe care le veti intalni in iOS 13 dupa ce veti face instalarea in iDevice-uri in aceasta seara.