Samsung GALAXY FOLD. Iata cat de FRAGILA este Versiunea FINALA (VIDEO)

Samsung GALAXY FOLD. Versiunea finala a noului model de telefon pliabil se dovedeste a fi foarte fragila, din pacate pentru clienti, iata care e realitatea.

Samsung GALAXY FOLD. Versiunea finala a telefonului pliabil al companiei coreene a fost lansata intr-un final, chiar daca doar in Coreea de Sud, dar astazi avem ocazia de a vedea o unitate testata asa cum trebuie. Clipul video de mai sus ne arata cat de rezistent este Samsung GALAXY FOLD cand este supus unor teste care in trecut au ingenuncheat unele telefoane foarte populare fara prea multe probleme, deci e interesant de vazut rezultatul.

Samsung GALAXY FOLD. Versiunea revizuita a telefonului aer rezolvata problema care ducea la distrugerea ecranului, folia acestuia fiind bagata sub panoul frontal pentru a nu putea fi dezlipita de catre utilizatori. Mai mult decat atat, balamalele Samsung GALAXY FOLD sunt acum protejate pentru ca mizeria sa nu intre la ele si sa ajunga sub ecran pentru a-l distruge, ceea ce s-a intamplat in cazul unor jurnalisti care au primit unitatile initiale.

Samsung GALAXY FOLD. Iata cat de FRAGILA este Versiunea FINALA (VIDEO)

Samsung GALAXY FOLD. Desi Samsung spune ca a facut schimbari pentru a creste rezistenta telefonului sau, se pare ca el este usor de stricat si se zgarie de 3 ori mai usor decat un telefon normal. Zgarieturile vizibile pe ecran sunt permanente, la fel ca in cazul celor de pe sticla, insa asta nu e tot, pentru ca inca poate intra mizerie sub ecran, ceea ce poate duce in final la distrugerea acestuia, adica exact ce nu trebuia sa se intample.

Samsung GALAXY FOLD. Partea si mai proasta este ca o simpla lovitura intr-o parte a ecranului il distruge in totalitate fara a mai permite folosirea lui, ceea ce in cazul unui ecran protejat cu sticla nu se intampla. Practic, Samsung GALAXY FOLD este cel putin la fel de fragil precum era cand a fost testat initial, diferenta stand in faptul ca atunci nu a fost supus unui test de rezistenta chiar atat de complex.

Samsung GALAXY FOLD. La un pret de peste 2000 de euro, telefoanele de acest gen ar trebui sa fie mult mai rezistente, insa din pacate iata ca acest lucru nu se intampla.

2 COMENTARII

  1. Fiind la prima generație era de așteptat!bine ca inca este iphonul extrem de rigid!apropo ce a inobat apple in ultimii ani in afara de face id??nimic doar rahaturi!