Samsung GALAXY FOLD are parte de o Lansarea Uimitor de BUNA

Samsung GALAXY FOLD are parte de o lansare uimitor de buna, primul telefon pliabil al companiei coreene fiind asteptat de catre foarte multi dintre fani.

Samsung GALAXY FOLD are parte de o Lansarea Uimitor de BUNA

Samsung GALAXY FOLD are parte de o lansare uimitor de buna, in ciuda tuturor problemelor pe care telefonul le-a avut in luna aprilie, fanii ramanand in continuare foarte interesati de achizitionarea sa. Conform unor informatii din presa din Coreea de Sud, stocul initial de telefoane Samsung GALAXY FOLD a fost epuizat complet in ziua lansarii in tara, ceea ce arata ca lumea vrea sa incerce telefonul pliabil, chiar daca este foarte, foarte scump.

Samsung GALAXY FOLD a fost oferit in cam 3000 de unitati la toti cei trei mari operatori de telefonie mobila din tara, iar acestia au vandut telefoanele cu subventii foarte mici, dar chiar si asa, vanzarile au fist destul de mari. Nu stiu daca Samsung s-a asteptat ca Samsung GALAXY FOLD sa aiba parte de o lansare cu stocuri epuizate chiar din prima zi, insa e bine ca telefonul are succes si lumea este interesata de noutatile aduse de catre el.

Samsung GALAXY FOLD are parte de o Lansarea Uimitor de BUNA

Samsung GALAXY FOLD a fost revizuit din punct de vedere al design-ului inainte de a fi intr-un final lansat de catre compania Samsung, si totul pentru ca unitatile sa nu poata fi stricate de catre clienti. Versiunea revizuita a Samsung GALAXY FOLD include o folie speciala pe ecran care nu poate fi dezlipita, dar si o modificare multumita careia praful si alte obiecte de mici dimensiuni nu pot intra intre ecran si balamaua care il sustine.

“Samsung Electronics a declarat vineri că primul lot de Galaxy Fold, primul smartphone pliabil din lume, a fost epuizat imediat ce a intrat pe piață aici. Majoritatea clienților aveau vârsta de 20 și 30 de ani. Și în funcție de sex, 90% dintre cumpărătorii din prima zi au fost bărbați.”

Samsung GALAXY FOLD ar fi trebuit sa fie produs in 1 milion de unitati pentru lansarea globala, iar ceea ce am vazut in Coreea de Sud reprezinta mai putin de 1% din totalul productiei care este asteptat de la coreeni. In saptamana lansarii iPhone 11 vor avea loc noi lansari in diverse tari pentru Samsung GALAXY FOLD, astfel ca vom vedea cam cat de bine este primit telefonul si dincolo de Coreea de Sud, ceea ce ingrijoreaza multi analisti.

Samsung GALAXY FOLD este primul telefon pliabil care va fi lansat la nivel global, unul fiind deja lansat in China, dar este extraordinar de prost, iar Huawei Mate X insa se lasa asteptat.