iOS 13 are PROBLEME foarte MARI, care vor fi REZOLVATE Maine

iOS 13 are probleme foarte mari pe telefoanele iPhone pe care a fost instalat, insa compania Apple promite ca le va rezolva maine pe toate cu iOS 13.1.

iOS 13 are PROBLEME foarte MARI, care vor fi REZOLVATE Maine

iOS 13 are probleme foarte mari de functionare, in ciuda perioadei lungi de testare pe care a facut-o compania Apple, insa partea buna este ca iOS 13.1 va fi lansat maine si va rezolva o buna parte dintre ele. Imediat dupa lansarea iOS 13 au inceput sa apara si primele plangeri privind felul in care functioneaza sistemul de operare, unii utilizatori raportand blocari ale acestuia, lag in diverse aplicatii, sau chiar in meniul sau de setari.

iOS 13 are probleme si mai mari cu aplicatiile care uneori se inchid subit, sau alteori se blocheaza, de aici venind cele mai multe plangeri din partea utilizatorilor, ceea ce vedem in cam fiecare an, din pacate. Probleme iOS 13 vin aici din faptul ca unele aplicatii nu sunt suficient de bine optimizate pentru a rula pe iPhone si iPod Touch, deocamdata, si au nevoie de actualizari pentru noua versiune a sistemului de operare, lansata de catre cei de la Apple.

Problemele iOS 13 sunt mari, dar vor fi rezolvate maine de catre Apple

iOS 13 are deasemenea probleme foarte mari si cu consumul de energie, iar aici pot spune ca inclusiv iOS 13.1 sufera in versiunile beta de fix aceleasi deficiente, deci s-ar putea sa nu vedem vreo rezolvare pentru ele. E foarte posibil ca si aceste probleme sa aiba legatura tot cu aplicatiile care nu sunt suficient de bine optimizate pentru iOS 13, insa e bine sa stiti ca autonomia este proasta in ambele versiuni oferite de catre compania Apple.

iOS 13 are deasemenea probleme cu conectarea al Wi-Fi, Bluetooth, mentinerea conexiunilor, cu supraincalzirea in folosirea obisnuita, insa vedem aceste probleme cu fiecare actualizare majora lansata de catre Apple. Desigur ca exista si diverse alte probleme punctuale, mai mici, cu iOS 13 pe care lumea le-a raportat, insa cele mai importante sunt mentionate mai sus, si afecteaza cel mai mare numar de persoane.

iOS 13.1 va fi lansat maine seara de catre Apple, si ar trebui sa aduca rezolvarile dorite de catre toata lumea, astfel ca nu mai avem foarte mult de asteptat.