iOS 13 Autonomia bateriei pe iPhone in Versiunea FINALA

iOS 13 are autonomia bateriei in versiunea finala a sistemului de operare dezvaluita pentru toti cei care inca mai au iOS 12.4.1 si nu stiu daca ar merita sa faca un upgrade, sau sa mai astepte. In clipul video de mai jos puteti vedea in ce fel s-a schimbat autonomia bateriei iOS 13 fata de ultima versiune a iOS 12 pe care o mai ofera compania Apple, iar din fericire nu pierdem absolut nimic, dar din pacate nici nu castigam nimic.

iOS 13 nu reduce in vreun fel substantial autonomia bateriei telefoanelor iPhone dupa instalare, in comparatie cu iOS 12.4.1, iar asta in contrast cu ceea ce s-a intamplat si in cursul anilor trecuti. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, iOS 13 ofera o autonomie fie usor mai buna, fie usor mai proasta in comparatie cu iOS 12.4.1 pe telefoanele iPhone testate, iar asta nu va afecta in vreun fel experienta de utilizare pe care o avem.

iOS 13 Autonomia bateriei pe iPhone in Versiunea FINALA

iOS 13 nu este diferit nici fata de iOS 13.1 din acest punct de vedere, si testand a doua versiune a sistemului de operare in ultimele saptamani, pot spune ca diferentele fata de iOS 12.4.1 sunt inexistente. Din nou, vorbim despre o veste buna/proasta, pentru ca pe de o parte nu avem o reducere a performantelor bateriei, dar pe cealalta nici nu se va simti vreo imbunatatire, deci e bine sa stiti asta inainte de a face update.

iOS 13 nu a avut parte de prea multa atentie in ceea ce priveste autonomia bateriei de care au parte cei cu telefoane iPhone vechi, Apple concentrandu-se in principal pe noua serie iPhone 11, care are autonomie foarte buna. Probabil ca ar trebui sa fim fericiti ca iOS 13 nu reduce autonomia bateriei actalelor telefoane pentru a ne obliga sa le cumparam pe cele noi, dar desigur ca este timp si pentru asa ceva in urmatoarele luni.

4 COMENTARII