Xiaomi Mi Mix Alpha: Telefonul UIMITOR ce Porneste o Noua REVOLUTIE (VIDEO)

Xiaomi Mi Mix Alpha este telefonul uimitor care va porni o noua revolutie in industria smartphone, iata ce-au reusit sa faca acum chinezii pentru clienti.

Xiaomi Mi Mix Alpha este un nou telefon uimitor care porneste o noua revolutie in industria smartphone, iar asta multumita ecranului incredibil care a fost implementat de catre chinezi. Xiaomi Mi Mix Alpha are un ecran a carui diagonala n-a fost deocamdata dezvaluita, dar el acopera 180% din suprafata TOTALA a telefonului, adica inclusiv carcasa, ceea ce lasa doar o bucata foarte subtire in care a fost integrata camera dispozitivului chinezilor.

Xiaomi Mi Mix Alpha animatie incarcare

Xiaomi Mi Mix Alpha are un ecran care inconjoara carcasa pe ambele parti, si se combina undeva aproape de mijlocul acesteia, unde se regaseste camera de 108 megapixeli pe care compania a integrat-o. Implementarea unui ecran care se invarte in jurul Xiaomi Mi Mix Alpha elimina si necesitatea de a mai avea o camera frontala, astfel ca nu exista vreu decupaj, ci doar margini foarte subtiri in partile inferioara/superioara, ceea ce-l face si mai impresionant.

Xiaomi Mi Mix Alpha: Telefonul UIMITOR ce Porneste o Noua REVOLUTIE (VIDEO)

Xiaomi Mi Mix Alpha specificatii
Specificatiile Xiaomi Mi Mix Alpha.

Xiaomi Mi Mix Alpha va fi lansat cu un chip Qualcomm Snapdragon 855+, 12 GB RAM, 512 GB spatiu de stocare, conectivitate 5G, o baterie de 4050 mAh, sistem de incarcare rapida la 40W. Xiaomi Mi Mix Alpha are si o problema, pretul de 2800 de dolari pe care compania chinezeasca il va cere pentru putinele unitati care vor fi produse pentru o lansare in luna decembrie, chinezii neavand dorinta de a-l produce deocamdata in cantitati foarte mari.

Xiaomi Mi Mix Alpha este o noua dovada foarte buna a faptului ca in China exista oameni dornici sa inoveze, care incearca sa aduca rapid in produse comerciale tehnologii care uneori sunt prezente doar in filmele SF. Imi vine extrem de greu sa cred ca Xiaomi Mi Mix Alpha va oferi de la bun inceput experienta pe care multi o asteapta, iar asta din cauza modului in care e gandit ecranul, telefonul fiind prezentat ca unul de tip concept.

Xiaomi Mi Mix Alpha prezentare

Xiaomi Mi Mix Alpha va fi cu siguranta doar un punct de pornire pentru alte inovatii similare pregatite din China, si asa vedem cum Apple, sau Samsung, raman tot mai mult in urma chinezilor.