iOS 13.1 ORA LANSARE in Romania pentru iPhone si iPad

Ora lansare iOS 13.1 in Romania pentru iPhone, iPad, iPod Touch este dezvaluita in acest articol pentru toti clientii Apple, iata cand vei putea face instalarea.

iOS 13.1 ORA LANSARE Romania

iOS 13.1 are ora de lansare in Romania cunoscuta deja de catre multa lume, iar asta pentru ca Apple nu va modifica in vreun fel lucrurile in comparatie cu lansarea iOS 13 de saptamana trecuta. Lansarea iOS 13.1 in Romania se va face tot foarte aproape de ora 20:00 fix, fie ca e vorba de cateva minute in plus, sau in minus, deci atunci veti putea face instalarea actualizarii care ar trebui sa aduca foarte multe rezolvari de probleme.

iOS 13.1 a fost intiial programat de catre Apple pentru lansare abia peste o saptamana, si este actualizarea x.1 lansata cel mai rapid in urma uneia principale, dar americanii sunt obligati sa faca acest lucru. Cei de la Apple au fost anuntati in legatura cu o serie de probleme de securitate pe care iOS 13 le are, iar din pacate in versiunea finala lansata saptamana trecuta ele nu sunt rezolvate, astfel ca iOS 13.1 le aduce pentru utilizatorii de iDevice-uri.

iOS 13.1 ORA LANSARE in Romania pentru iPhone si iPad

Lansarea iOS 13.1 din aceasta seara nu va fi la fel de problematica precum cea de saptamana trecuta, iar asta pentru ca nu la fel de multa lume o asteapta cu nerabdare, deci descrcare va fi mai simpla. Asta inseamna ca nu va trebui sa mai asteptati cateva zeci de minute pentru a descarca iOS 13.1 in iPhone, iPad, sau iPod Touch, ceea ce este o veste foarte buna, deoarece veti trece mult mai rapid prin intregul proces gandit de catre Apple.

iOS 13.1 aduce si iPadOS 13 pentru toate tabletele iPad compatibile, iar asta deoarece americanii au decis sa segmenteze sistemul de operare pentru telefoane si tablete, deci implicit si lansarea. iOS 13.1 va aduce practic toate noutatile pregatite de catre Apple pentru toate produsele sale mobile, ceea ce ii va linisti si pe detinatorii de tablete iPad, care sunt cam suparati ca au fost ignorati de catre cei din Cupertino cu noutatile pregatite.

iOS 13.1 va fi disponibil de la ora 20:00, deci in doar cateva ore ne vom putea bucura de toate noutatile grozave pe care Apple le-a pregatit pentru toata lumea.