eMAG incepe sa CONFIRME Datele de LIVRARE pentru Comenzile iPhone 11/Pro

eMAG a inceput astazi sa confirme datele de livrare pentru comenzile iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max facute de catre clientii din Romania.

emag date livrare comenzi iphone 11

eMAG a inceput sa trimita mesaje SMS prin care confirma datele de livrare pentru telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pe care le are disponibile la vanzare prin aceasta pagina inca de vineri. eMAG mi-a confirmat livrarea de maine pentru un iPhone 11 Pro Max, deci teoretic si pentru voi ar fi trebuit sa vina confirmarile pentru diversele modele pe care le aveti comandate, mai putin noua culoare Midnight Green, care e populara.

eMAG nu livreaza versiunea Midnight Green la toata lumea din 27 septembrie, ci din 4 octombrie, cel mai devreme, astfel ca daca aveti un iPhone 11 Pro cu acea culoare, va trebui sa mai asteptati dupa el. V-am si spus ca versiunea Midnight Green a iPhone 11 Pro nu va ajunge la clienti chiar atat de repede precum celelalte, iar in cazul eMAG doar cei mai norocosi vor primi modelele cu aceasta culoare in cursul zilei de maine, in restul situatiilor asteptarea continuand.

eMAG incepe sa CONFIRME Datele de LIVRARE pentru Comenzile iPhone 11/Pro

eMAG va livra comenzile iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max facute prin aceasta pagina incepand de la ora 00:01 a zilei de maine, la Easybox-urile pe care le are in diverse zone din Bucuresti. Aceasta este o premiera pentru cei de la eMAG, care pana in momentul de fata n-au facut vreun asemenea gest pentru clienti, dar lansarea iPhone 11 schimba in totalitate lucrurile, ceea ce vine ca o surpriza foarte interesanta.

eMAG s-a miscat mult mai repede decat cei de la Orange, care pana acum n-au prea spus nimic in legatura cu vreo comanda facuta pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max prin aceasta pagina. Desigur ca si Orange va incepe sa livreze tot maine comenzile pentru noile telefoane ale Apple, dar cel mai probabil culoarea Midnight Green nu va ajunge chiar atat de repede pentru clientii care o asteapta.