eMAG incepe sa CONFIRME Datele de LIVRARE pentru Comenzile iPhone 11/Pro

eMAG a inceput astazi sa confirme datele de livrare pentru comenzile iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max facute de catre clientii din Romania.

emag date livrare comenzi iphone 11

eMAG a inceput sa trimita mesaje SMS prin care confirma datele de livrare pentru telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pe care le are disponibile la vanzare prin aceasta pagina inca de vineri. eMAG mi-a confirmat livrarea de maine pentru un iPhone 11 Pro Max, deci teoretic si pentru voi ar fi trebuit sa vina confirmarile pentru diversele modele pe care le aveti comandate, mai putin noua culoare Midnight Green, care e populara.

eMAG nu livreaza versiunea Midnight Green la toata lumea din 27 septembrie, ci din 4 octombrie, cel mai devreme, astfel ca daca aveti un iPhone 11 Pro cu acea culoare, va trebui sa mai asteptati dupa el. V-am si spus ca versiunea Midnight Green a iPhone 11 Pro nu va ajunge la clienti chiar atat de repede precum celelalte, iar in cazul eMAG doar cei mai norocosi vor primi modelele cu aceasta culoare in cursul zilei de maine, in restul situatiilor asteptarea continuand.

eMAG incepe sa CONFIRME Datele de LIVRARE pentru Comenzile iPhone 11/Pro

eMAG va livra comenzile iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max facute prin aceasta pagina incepand de la ora 00:01 a zilei de maine, la Easybox-urile pe care le are in diverse zone din Bucuresti. Aceasta este o premiera pentru cei de la eMAG, care pana in momentul de fata n-au facut vreun asemenea gest pentru clienti, dar lansarea iPhone 11 schimba in totalitate lucrurile, ceea ce vine ca o surpriza foarte interesanta.

eMAG s-a miscat mult mai repede decat cei de la Orange, care pana acum n-au prea spus nimic in legatura cu vreo comanda facuta pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max prin aceasta pagina. Desigur ca si Orange va incepe sa livreze tot maine comenzile pentru noile telefoane ale Apple, dar cel mai probabil culoarea Midnight Green nu va ajunge chiar atat de repede pentru clientii care o asteapta.

50 COMENTARII

  1. Am sunat de 4 ori la ei, de doua ori la Cargus pt ca nici care nu stiau nici unde e coletul, nici daca a fost trimis, nici awb..nimic.Abia dupa scandal la telefon cu amenintari cu opc,cineva care probabil nu era beat, a gasit awb-ul si am mers eu dupa colet la depozitul Cargus in ziua cand trebuia livrat, adica prima zi de livrari..dar dupa mult scandal cu ei.

  2. Am sunat de 4 ori la ei, de doua ori la Cargus pt ca nici care nu stiau nici unde e coletul, nici daca a fost trimis, nici awb..nimic.Abia dupa scandal la telefon cu amenintari cu opc,cineva care probabil nu era beat, a gasit awb-ul si am mers eu dupa colet la depozitul Cargus in ziua cand trebuia livrat, adica prima zi de livrari..dar dupa mult scandal cu ei.

  3. Care ati luat de la Orange in primele ore,zile cand aparea data de livrare 27 Sept, va apare ceva modificat la comanda? La mine e inca in asteptare la Livrare. Sper sa nu regret ca am platit iar cu cardul si nu am ales plata la livrare, ca sa pot anula mai usor daca iar se imbata logistica lor.

  4. Care ati luat de la Orange in primele ore,zile cand aparea data de livrare 27 Sept, va apare ceva modificat la comanda? La mine e inca in asteptare la Livrare. Sper sa nu regret ca am platit iar cu cardul si nu am ales plata la livrare, ca sa pot anula mai usor daca iar se imbata logistica lor.

  5. A comandat cineva de la eMAG iPhone 11 pro 256 space grey și îl primește mâine? Dacă da va rog un număr de comanda și ora de comanda

    Am comandat la 23:51 și îl primesc pe 5 oct…

  6. A comandat cineva de la eMAG iPhone 11 pro 256 space grey și îl primește mâine? Dacă da va rog un număr de comanda și ora de comanda

    Am comandat la 23:51 și îl primesc pe 5 oct…

  7. Eu am 2 bucati iPhone 11 pro 64gb, unul negru si unul verde, (comenzi separate) care inca sunt in stadiul de “comanda plasata” la emag. Comandate la 23:57. ?

  8. Care ati luat de la Orange in primele ore,zile cand aparea data de livrare 27 Sept, va apare ceva modificat la comanda? La mine e inca in asteptare la Livrare. Sper sa nu regret ca am platit iar cu cardul si nu am ales plata la livrare, ca sa pot anula mai usor daca iar se imbata logistica lor.

  9. Eu am comandat un iPhone 11 pro max, negru, și mi-au transmis livrare pe data 5 Octombrie. Comandă făcută în primele 5 minute de la deschiderea precomenzilor.

  10. Am dat precomandă la Orange și nu s-a schimbat deloc statusul de vinerea trecută. Încă este “in curs de validare” termenul de livrare.

  11. A comandat cineva de la eMAG iPhone 11 pro 256 space grey și îl primește mâine? Dacă da va rog un număr de comanda și ora de comanda

    Am comandat la 23:51 și îl primesc pe 5 oct…

  12. Am comandat acelasi telefon si pe aceeasi culoare. Am sunat la cei de la Emag si mi-au spus ca va intra incepand din seara asta in depozit doar pe Midnight Green si pe Silver. Space Grey (negru) va ajunge la Emag in depozit abia joi seara/vineri au spus.

  13. Operatorul cu care am vorbit la Emag mi-a spus ca maine ar trebuii sa ajungă la ei space grey , si cand vor ajunge in depozit vom primi confirmare si data de livrare .

  14. la fel si la mine. am sunat la ei la 300 si le-am spus ca anul asta ajung la OPC daca patesc ce am patit la livrarea iphone 8. Nu e problema noastra, a clientilor, ca ei habar nu au sa isi faca magazinul online calumea sa modifice data de livrare in functie de stoc.

  15. Am sunat de 4 ori la ei, de doua ori la Cargus pt ca nici care nu stiau nici unde e coletul, nici daca a fost trimis, nici awb..nimic.Abia dupa scandal la telefon cu amenintari cu opc,cineva care probabil nu era beat, a gasit awb-ul si am mers eu dupa colet la depozitul Cargus in ziua cand trebuia livrat, adica prima zi de livrari..dar dupa mult scandal cu ei.

  16. si asta e adevarat..defapt asa am patit cu iphone 8, nu era statusul actualizat. L-au schimbat in Livrat la cam o saptamana dupa ce am primit telefonul :))

  17. si eu sunt in exact aceeasi situatie ca si tine. Comandat la 1 minut dupa afisarea paginii produsului, acelasi model, aceelasi termen de livrare… chiar daca am achitat terminalul cu OP in mai putin de 10 ore

  18. si eu sunt in exact aceeasi situatie ca si tine. Comandat la 1 minut dupa afisarea paginii produsului, acelasi model, aceelasi termen de livrare… chiar daca am achitat terminalul cu OP in mai putin de 10 ore