Un Huawei P40 PRO care ARATA ASA va INNEBUNI Fanii Huawei (VIDEO)

Huawei P40 PRO va fi lansat in primavara anului viitor, iar daca va arata precum in aceste imagini, atunci va innebuni toti fanii Huawei care-l asteapta in intreaga lume.

Huawei P40 PRO va fi lansat in primavara anului viitor de catre compania chinezeasca pentru clientii din intreaga lume, iar daca va arata precum in clipul video de mai sus, atunci cu siguranta va innebuni toti fanii. Vorbim despre un concept pentru Huawei P40 PRO care ne prezinta un telefon cu un design complet diferit fata de cele actuale, si care elimina in totalitate decupajele actuale, adica exact ceea ce nu le place clientilor.

Huawei P40 PRO nu are deocamdata prea multe detalii dezvaluite, insa este destul de clar ca va avea tot o camera cvadrupla implementata de catre cei de la Huawei, probabil una putin imbunatatita fata de cea din Huawei Mate 30 Pro. Mai mult decat atat, este de asteptat ca ecranul Huawei P40 PRO sa fie net superior celui implementat in modelul din aceasta primavara, probabil tot cu o rata de refresh de 90 Hz, avand in vedere ca acesta e trendul.

Un Huawei P40 PRO care ARATA ASA va INNEBUNI Fanii Huawei (VIDEO)

Huawei P40 PRO va avea cu siguranta noul chip Kirin 990 pe care chinezii l-au anuntat in septembrie si l-au implementat in Huawei Mate 30 Pro, dar mai mult ca sigur fara modificari. E de asteptat ca Huawei P40 PRO sa nu aiba vreo imbunatatire facuta pentru acest chip in afara de posibila memorie RAM suplimentara, si eventual mai mult spatiu de stocare, dar dincolo de asta n-ar trebui sa existe absolut nimic in plus.

Huawei P40 PRO va avea totusi o versiune 5G disponibila, un sistem de incarcare rapida poate chiar mai bun decat cel din Huawei Mate 30 Pro, iar incarcarea wireless ar trebui sa fie cel putin la fel de rapida. Huawei P40 PRO ar putea veni cu noi materiale pentru carcasa, asa cum s-a intamplat cu seria anuntata saptamana aceasta, insa deocamdata nu se stie foarte clar ce surprize sunt pregatite de catre cei din China.

Huawei P40 PRO va fi prezentat in luna martie a anului 2020, insa cel mai probabil va fi lansat fara aplicatii si servicii de la compania Google, ceea ce va reprezenta cu siguranta o problema importanta.