iOS 13.1.1 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad, iata NOUTATILE

iOS 13.1.1

iOS 13.1.1 a fost lansat astazi de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, si vine cu noutati importante pentru toti cei care au instalat iOS 13, si nu numai. iOS 13.1.1 rezolva multe probleme de functionare ale iDevice-urilor, inclusiv unele foarte grave de securitate, astfel ca instalarea e recomandata.

iOS 13.1.1 rezolva problema foarte serioasa de securitate care le permitea tastaturilor terte sa prea informatii din iDevice-urile noastre in timpul folosirii. Poate mai important decat atat, iOS 13.1.1 rezolva o problema care afecteaza foarte mult autonomia bateriei iDevice-urilor, foarte multi utilizatori plangandu-se de problema.

iOS 13.1.1 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad, iata NOUTATILE

iOS 13.1.1 are restul noutatilor listate in lista de schimbari pe care o aveti mai jos, si exista destule probleme care acum nu ar trebui sa ne mai deranjeze. Interesant este ca iOS 13.1.1 vine la doar trei zile dupa ce iOS 13.1 a fost lansat, deci Apple a cam pierdut iar contactul cu problemele pe care le au iDevice-urile.

  • Corectează probleme care puteau împiedica restaurarea iPhone‑ului din backup
  • Remediază o problemă care putea provoca descărcarea mai rapidă a bateriei
  • Corectează o problemă care putea afecta recunoașterea solicitărilor Siri pe iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max
  • Rezolvă o problemă care putea determina reactivarea sugestiilor de căutare în Safari după dezactivarea acestora
  • Remediază o problemă care putea cauza sincronizarea lentă a aplicației Mementouri
  • Corectează o problemă de securitate pentru aplicatiile de tastatura provenite de la terti

iOS 13.1.1 poate fi instalat chiar acum de catre utilizatorii de iDevice-uri prin Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

12 COMENTARII

  1. Sper sa rezolve si problema mea cu optimizarea bateriei… niciodata nu se opreste la 80%… incarca pana la 100% daca il las.

  2. Apropo…
    A aparut un exploit hardware !!!
    Orice iphone pana la iphone X poate fi jailbreakuit indeferent de ios !!!
    Poate sa fie si ios 15 … nu conteaza ?

  3. Ai setată optimizare baterie? Dar nu se oprește la 80 doar pt o perioada ?după care continua încărcarea mai lenta pana la 90-100c, eu încarcă cu încărcător rapid – fără peobleme, eu 20-80-90 și il scot , nu-l mai las peste noapte și nici pana la 100 , baseus 32w cu USB C, este încărcătorul perfect

  4. 12w , am și eu ăla și la fel se oprește la 80 după care după un timp încarcă Sibex acolo dar mai încet , pe xs, tu ce device ai?

  5. Xr am… bine l-am luat in ianuarie 2019 are 100% bateria la uzura acolo.. dar nu pricep… cand am bagat ios13 se oprea la fix 80% nu mai incarca de acolo decat greu… acum incarca direct… trece peste… mama lui …