Vanzarile Huawei MATE 30 au fost UIMITOARE in Ziua Lansarii

Huawei MATE 30 a inregistrat vanzari uimitoare in ziua lansarii, noua serie de telefoane mobile ale companiei Huawei bucurandu-se de atentia multor fani.

Huawei MATE 30 vanzari mari

Huawei MATE 30 a avut parte de lansarea oficiala in cursul acestei zile in China, iar conform informatiilor venite de la partenerii chinezilor, se pare ca lucrurile au stat foarte bine pentru companie. In primul minut dupa deschiderea comenzilor pentru seria de telefoane Huawei MATE 30 s-au inregistrat vanzari de 70 de milioane de dolari, deci vorbim, probabil, despre vreo 100.000 de unitati vandute in primul minut, asta asa ca o posibila medie.

Huawei MATE 30 este o serie de telefoane compusa din modelul standard si cel Pro, insa nu se stie foarte clar care dintre ele a inregistrat vanzarile cele mai bune, insa e usor de ghicit ca modelele ieftine au avut succesul mai mare. Chiar daca Huawei MATE 30 Pro este mai ieftin in China decat in alte zone de pe glob, cu aproximativ 20%, costa totusl peste 800 de dolari, iar acolo putini chinezi isi permit sa cumpere un telefon chiar atat de scump.

Vanzarile Huawei MATE 30 au fost UIMITOARE in Ziua Lansarii

Huawei MATE 30 este o serie foarte interesanta de telefoane mobile, iar asta deoarece vorbim despre multe imbunatatiri implementate, chiar daca ele vin fara aplicatiile si serviciile oferite de catre Google. In China asta nu conteaza pentru ca Google are serviciile blocate, iar asa seria Huawei MATE 30 s-a bucurat de vanzari bune pentru ca oamenii sunt interesati acolo doar de telefoane si serviciile pe care le ofera cei de la Huawei.

“Huawei Technologies a declarat că vânzările smartphone-urilor sale din seria 30 de serii Mate au atins 70,1 milioane USD într-un minut pe platforma de vânzare cu amănuntul Vmall.com a companiei, joi, în timp ce ultimele telefoane au debutat în China cu prețuri mai mici decât pe piețele de peste mări.”

Huawei MATE 30 nu a fost lansat si in alte zone de pe glob inca, iar in Europa ar putea ajunge mult mai tarziu decat spera multa lume, desi in anii trecuti lansarile erau facute in aceeasi zi la nivel global. Acum SUA a fortat o schimbare radicala a planurilor, iar asa seria Huawei MATE 30 ajunge sa fie pusa in distributie doar in China initial, cu vanzari surprinzator de bune, dar in alte zone e putin probabil sa ajunga prea rapid, si oricum nu va fi cautata.

Huawei MATE 30 va fi fara dubiu cel mai bine vandut model din serie, pentru ca are pretul potrivit si noutati suficiente, modelele de top fiind cele care se vand in cantitatile cele mai mici.