Primul Samsung GALAXY Fold STRICAT Arata ca Problemele nu sunt Rezolvate

Samsung GALAXY Fold a fost lansat intr-o versiune revizuita de catre compania Samsung saptamana trecuta, insa un prim ecran stricat arata ca problemele n-au disparut.

Samsung GALAXY Fold ecran STRICAT

Samsung GALAXY Fold a fost lansat intr-o versiune revizuita de catre compania Samsung in cusul saptamanii trecute, iar jurnalistii au inceput sa primeasca noi unitati de review ale telefonului pliabil. Din pacate, problemele pentru Samsung GALAXY Fold n-au disparut, astfel ca inclusiv unitatile revizuite au aceleasi probleme precum cele din primavara, care au fost retrase pentru ca aveau ecrane ce puteau fi stricate foarte usor, lucrurile ramanand la fel.

Samsung GALAXY Fold are cateva schimbari facute pentru ecran si are suprafata de sub ecran protejata mai bine, insa cel putin un jurnalist american a ramas cu un ecran stricat dupa doar o zi de folosire. Interesant este ca jurnalistul care a ramas acum cu un Samsung GALAXY Fold stricat dupa o zi de folosire, nu avusese vreo problema cu versiunea initiala, care s-a stricat foarte rapid la alti jurnalisti, asa ca situatia in sine e foarte neobisnuita.

Primul Samsung GALAXY Fold STRICAT Arata ca Problemele nu sunt Rezolvate

Samsung GALAXY Fold ecran STRICAT pixeli
Primul Samsung GALAXY Fold revizuit, cu ecran stricat.

Samsung GALAXY Fold a inceput sa afiseze din senin o serie de pixeli morti pe ecranul unitatii de review care a fost trimisa catre acest jurnalist, si totul aparent fara ca el sa faca ceva neobisnuit. Samsung a luat unitatea pentru a o analiza si a vedea ce anume a determinat acest defect al ecranului Samsung GALAXY Fold, insa indiferent ce va gasi, nu va mai putea face modificari pentru telefoanele pe care deja le livreaza pentru unii clienti.

Samsung GALAXY Fold s-a dovedit a fi extrem de popular in Coreea de Sud, foarte multe comenzi fiind facute pentru telefoane acolo, dar iata ca lucrurile nu sunt tocmai chiar atat de bune pentru unitati. E foarte posibil ca si unii dintre cei care cumpara Samsung GALAXY Fold cu 2000 de euro sa inceapa sa se planga de probleme de acest gen, iar atunci vor aparea intr-adevar problemele cele mai mari pentru companie.

Samsung GALAXY Fold trebuia sa fie marea inovatie din domeniul smartphone, insa din pacate vedem ca deocamdata ideea de telefon pliabil inca are nevoie de finisare, si e pacat ca lucrurile nu merg intr-o directie buna.

9 COMENTARII

  1. Aia “tampiti” macar sunt platiti?
    Stiu ca pe vremuri QA era platit. Probabil samsung pentru profit,a renuntat la testerii interni
    Acuma nu degeaba au trecut partea de testare pe public si pe banii utilizatorilor
    Asta face si apple de multi ani cu dezvoltatorii si acum si cu public beta pentru iOs,macOS etc etc

  2. Inovatie, da. Ceva nou si cool, da. Degeaba, atata timp cat acest nou si cool nu e gata pt utilizare. Ecranul ala din plastic, de se zgarie si de la unghii e degeaba…

  3. Ba este viitorul . Fold o sa iunlocuiasca cu succes capace de WC cu diagonale mari ,, ca ecran nu face fata este cu totul altceva ,, treaba e alta , Samsung greseste ca da tampitilor aia sa testeze in loc sa testeze in propria gradina pana gasesc o rezolvare .

  4. Aia “tampiti” macar sunt platiti?
    Stiu ca pe vremuri QA era platit. Probabil samsung pentru profit,a renuntat la testerii interni
    Acuma nu degeaba au trecut partea de testare pe public si pe banii utilizatorilor
    Asta face si apple de multi ani cu dezvoltatorii si acum si cu public beta pentru iOs,macOS etc etc

  5. Daca ecranul lui Fold avea o rezistenta buna de la prima versiune il slaveam toti acum , si pe buna dreptate , de ce sa nu fie inlocuitorul tabletelor gigant unde se stie si e dovedit cat de greu sunt de utilizat si transportat in spatii deschise . Pliabilele sunt precum lentilele fotocromatice , bune in interior si excelente la exterior .
    Clar eu sustin ideea , treaba este sa vina cu un ecran rezistent .