iPhone 11 se vinde FOARTE BINE, conform Presedintelui Apple

iPhone 11 se vinde foarte bine, conform presedintelui companiei Apple, acesta declarand ca toti din Cupertino sunt foarte multumiti de evolutia sa dupa lansare.

iphone 11 vinde bine

iPhone 11 inregistreaza vanzari foarte bune, conform presedintelui Apple, Tim Cook, acesta confirmand lansarea de succes a telefonului in cadrul unei vizite avute recent in Germania. Tim Cook a confirmat pentru o publicatie locala faptul ca iPhone 11 a avut parte de un start foarte bun in vanzari, ceea ce au confirmat inclusiv partenerii Apple din China, sau alte zone de pe glob, succesul parand sa fie chiar mai mare decat cel al iPhone XR din 2018.

Tim Cook a declarat ca Apple este foarte fericita cu evolutia pe care o are iPhone 11 din momentul lansarii si pana acum, deci vorbim despre un interes foarte mare pe care noul telefon il inregistreaza in randul clientilor. Tim Cook a afirmat deasemenea ca Apple Card ar trebui sa fie lansat in Germania in viitorul nu foarte indepartat, dar atentia toata e asupra iPhone 11, care pare sa fie telefonul de succes de care Apple avea nevoie in 2019.

iPhone 11 se vinde FOARTE BINE, conform Presedintelui Apple

iPhone 11 a disparut foarte rapid din stocurile Apple din dinverse tari de pe glob, si totul cel mai probabil multumita faptului ca si pretul de vanzare pentru telefon a fost redus de catre americani. iPhone 11 aduce multe dintre noutatile seriei iPhone 11 Pro, dar este cu chiar si 400 de euro mai ieftin in anumite tari, deci pentru multi este si alegerea logica, iar Apple profita din plin de succesul sau, iar cat de bune sunt vanzarile vom afla curand.

Vanzarile foarte mari ale iPhone 11 au generat entuziasm din partea analistilor care spun ca Apple va ramane la o capitalizare bursiera de peste 1000 de miliarde de dolari, pe care o are si in acest moment. iPhone 11 ar putea ajuta Apple sa depaseasca iar in vanzari compania Huawei, care in ultimele luni a avut probleme extrem de mari din cauza sanctiunilor pe care SUA le-a impus impotriva sa.