Acesta este iPhone 12 pe care VISEZI sa il Lanseze Apple (VIDEO)

Un nou concept pentru iPhone 12 a aparut astazi pe internet si ne arata un telefon pe care orice fan al companiei Apple l-ar cumpara fara sa stea prea mult pe ganduri. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, vorbim despre un telefon care arata exact asa cum isi doresc tot fanii Apple, adica nu are decupaje, are margini foarte subtiri, iar camera tripla urata e inlocuita cu una simpla, care are si senzor ToF.

iPhone 12 a fost anuntat pentru lansare in cursul anului viitor, iar pana acum am aflat ca Apple vrea fie sa renunte complet la decupaj, fie sa il micsoreze substantial in comparatie cu cel de acum. Nu e foarte clar cam ce ar urma sa faca Apple cu iPhone 12, insa daca telefonul ar arata precum in conceptul de mai sus, vanzarile ar depasi asteptarile fara discutie, ceea ce nu e tocmai de ignorat de Apple acum.

iPhone 12 este in momentul de fata doar un mister, insa totul pentru ca ne aflam la cam 1 an de zile distanta de lansarea sa, deci inca exista multe necunoscute de aflat vis-a-vis de el. Este de asteptat ca toate aceste informatii sa apara chiar din urmatoarele saptamani, iar daca iPhone 12 va arata atat de bine, cel putin cand e privit din fata, sau nu, vom sti in curand.