Huawei e VICTIMA Relatiei STRANSE dintre Donald Trump si Apple ?

Huawei ar putea fi victima unei relatii stranse dintre Tim Cook si Donald Trump, protejarea intereslor Apple parand sa afecteze serios compania chinezeasca.

Huawei victima donald trump apple

Huawei ar putea fi o victima a relatiei stranse dintre Donald Trump, Tim Cook, si compania Apple, sau cel putin asta da de inteles un reportaj facut de catre ziarelele din SUA cu privire la neobisnuita situatie. Conform ziarelor americane, presedintele Apple, Tim Cook, are o relatie stransa cu Donald Trump si familia acestuia, rodul ei fiind o protejare a companiei Apple, si o posibila afectare a afacerilor pe care le desfasoara Huawei la nivel global.

Huawei este tinta unor sanctiuni foarte importante in SUA, acestea afectand extrem de serios activitatea companiei chinezesti in ultimele luni, si impiedicand lansarea seriei Huawei Mate 30. Totul ar putea fi rezultatul aparentei bune prietenii dintre Tim Cook si Donald Trump, aceasta aducandu-le celor din Cupertino foarte multa bunavointa de la Casa Alba in ceea ce priveste impunerea de noi impozitele pentru importurile de produse chinezesti.

Huawei e VICTIMA Relatiei STRANSE dintre Donald Trump si Apple ?

Huawei nu a spus deocamdata nimic in legatura cu asta, insa Tim Cook a fost prezent la Casa Alba la doar o luna dupa ce Donald Trump a devenit presedinte, si de atunci e prezent foarte des in Washington. Tim Cook a avut intalniri inclusiv cu Ivanka Trump, Jared Kushner, si alti apropiati a lui Donald Trump, totul pentru a proteja compania Apple, iar actiunile luate de SUA impotriva Huawei ar putea avea si asta la baza intr-o anumita masura.

“Pentru a proteja interesele companiei sale, au spus oameni apropiați de companie și administrație, CEO-ul Apple a cultivat o relație cu președintele și familia sa, o alianță improbabilă având în vedere personalitățile contrastante și opiniile divergente asupra multor probleme. De-a lungul timpului, administrația a început să se bazeze pe domnul Cook pentru o perspectivă asupra problemelor comerciale și comerciale din întreaga lume, inclusiv în China, Brazilia și Europa.”

Huawei este un competitor principal al Apple la nivel global, iar Tim Cook se lupta pentru a proteja interesele companiei pe care o conduce, indiferent de zona de pe glob in care ea este activa. Avand in vedere ca in multe dintre aceste zone se intersecteaza interesele celor de la Huawei si Apple, n-ar fi greu de crezut ca Donald Trump “ajuta” putin compania din Cupertino in lupta pe care o duce pentru a fi competitiva in toata lumea.

Huawei are foarte mult de suferit de pe urma presiunii pe care SUA o tot pune pe ea in momentul de fata, iar acest lucru nu se va schimba prea curand, din pacate pentru toata lumea.