De ce Huawei P40 Pro va COPIA cea mai TARE Functie a iPhone 11

Huawei P40 Pro va copia una dintre cele mai tari functii ale iPhone 11 implementata de catre compania Apple, iata de ce se vor putea bucura toti clientii.

Huawei P40 Pro copia iphone 11

Huawei P40 Pro este urmatoarea mare speranta a celor de la Huawei de a ramane in topul pietei smartphone la nivel global, iar in tentativa lor de a avea succes, compania chinezeasca va copia ceva de la iPhone 11. Mai exact, vorbim despre functia Deep Fusion, care este implementata in intreaga serie, ea permitand inregistrarea de poze uluitoare cu telefoanele, si Huawei P40 Pro va avea cu siguranta ceva similar implementat de catre chinezi.

Huawei P40 Pro va avea oricum o camera mult imbunatatita, insa pentru a tine pasul cu seria iPhone 11, va avea cu siguranta un sistem imbunatatit de inregistrare a pozelor, similar celui al Apple. Deep Fusion este raspunsul celor din Cupertino pentru faptul ca atat Huawei, cat si Samsung, au telefoane cu camere foarte bune, iar acum iPhone 11 ar trebui sa depaseasca tot ce exista pe piata, deci Huawei P40 Pro ar trebui sa vina cu ceva mai bun.

De ce Huawei P40 Pro va COPIA cea mai TARE Functie a iPhone 11

Huawei P40 Pro va fi lansat tot cu o camera cvadrupla, precum avem in actualele modele de telefoane pe care chinezii le vand pentru clientii din intreaga lume, dar desigur ca va fi mult imbunatatita. Nu este deocamdata zvonita vreo posibila trecere la o camera cu 5 senzori de imagine pentru Huawei P40 Pro, iar acest lucru este perfect normal din moment ce nici nu prea e nevoie, imbunatatirile majore fiind facute prin software.

Huawei P40 Pro va trebui sa copieze de la iPhone 11 noul sistem Deep Fusion pentru a ramane la acelasi nivel cu telefoanele Apple, sau pentru a le intrege, dar procesul in sine nu va fi unul foarte usor. Samsung GALAXY Note 10 Plus a fost depasit de iPhone 11 intr-un test al camerei ce implica poze facute cu Deep Fusion, iar Huawei Mate 30 Pro va fi depasit deasemenea, asa ca ramane ca Huawei P40 Pro sa salveze situatia si sa vina cu imbunatatiri mari.

Huawei P40 Pro va fi prezentat mai mult ca sigurin primvara anului viitor, cel mai probabil in martie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in aceeasi luna pentru toti clientii.