iPhone 11 Pro UMILESTE TOATE Telefoanele Android, este BEST BUY

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt cele mai bune telefoane din lume, umilind toate telefoanele Android existente in acest moment pe piata.

iPhone 11 Pro UMILESTE Telefoanele Android

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt cele mai bune telefoane mobile din lume, depasind orice fel de telefon Android existent in momentul de fata pe piata, si au fost declarate best but pentru clienti. iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max pot fi cumparate din Romania prin aceasta pagina si aceasta pagina in momentul de fata, iar expertii americani considera ca alta alegere mai buna nu poate fi facuta de catre ceic are cauta un smartphone.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au fost puse peste toate telefoanele Android multumita autonomiei bateriei, ecranului, dar si camerei, iar mai toata lumea e de aceeasi parere, exceptand ultima parte. Pentru iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max n-a fost inca lansat oficial Deep Fusion, sistemul care va imbunatati radical calitatea pozelor facute cu telefoanele, dar dupa ce va fi oferit, va fi demonstrat clar faptul ca e peste toate telefoanele Android.

iPhone 11 Pro UMILESTE TOATE Telefoanele Android, este BEST BUY

iPhone 11 Pro a fost testat deja cu Samsung GALAXY Note 10 Plus si s-a demonstrat ca il depaseste cand vine vorba despre calitatea camerei, totul multumita sistemului Deep Fusion. Deocamdata nu exista un test similar facut intre iPhone 11 Pro si Huawei Mate 30 Pro, dar dupa ce va fi realizata o asemenea comparatie, mai mult ca sigur se va ajunge la o concluzie similara de catre mai toti cei obiectivi care vor face diferentierile.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max surprind intreaga lume cu experienta pe care o ofera pe partea de autonomie, si camera, iar asta pentru ca in anii trecuti Apple cam cadea in urma concurentei. Cu seria iPhone 11 Pro americanii par sa fi inteles din nou ca trebuie sa faca telefoane foarte bune, iar ele deja incep sa fie puse peste concurenta Android, ceea ce in final este o veste extrem de buna si pentru consumatorii din toata lumea.

iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt scumpe, insa nici telefoanele concurente nu sunt cu mult mai ieftine, asa ca daca nu aveti bani de unul, iPhone 11 nu e chiar atat de departe in urma lor.