iPhone 11 Pro Max este CEL MAI BUN Telefon, Conform Expertilor

iPhone 11 Pro Max a fost declarat drept cel mai bun smartphone de catre experti, iata ce i-a determinat sa plaseze produsul Apple deasupra celor ale Samsung.

iPhone 11 Pro Max cel mai bun telefon

iPhone 11 Pro Max a fost declarat drept cel mai bun telefon din lume, conform expertilor de la Consumer Reports, iar asta dupa cativa ani in care telefoanele Samsung au fost in topul preferintelor lor. iPhone 11 Pro Max a fost plasat pe prima pozitie in top, cu iPhone 11 Pro pe locul al doilea, expertii laudand noile imbunatatiri pe care compania Apple le-a implementat in telefoanele pe care tocmai le-a lansat in zeci de tari de pe glob.

iPhone 11 Pro Max a fost lausat de catre experti pentru noua autonomie mult mai buna oferita de catre baterie, pentru camerele care fac poze si clipuri video mai bune, insa si pentru carcasa mai rezistenta. Imbunatatirea rezistentei iPhone 11 Pro Max la apa si praf, ecranul de calitate superioara, insa si performantele mai bune au contat pentru plasarea acestui model deasupra oricaror altora existente pe piata, mai putin Huawei Mate 30 Pro.

iPhone 11 Pro Max este CEL MAI BUN Telefon, Conform Expertilor

iPhone 11 Pro Max a fost plasat pe prima pozitie de catre expertii de la Consumer Reports, insa acestia afirma ca in unele categorii diferentele sunt infime in comparatie cu modelele concurente de pe piata. Asta e normal din moment ce si intre ceea ce ofera iPhone 11 Pro Max si alte modele de telefoane concurente exista diferente foarte mici in experienta de utilizare, asa ca nu puteau fi acordate note foarte diferite pentru ele.

“IPhone 11 Pro Max a durat o încercare de 40,5 ore mai mult decât impresionantă. Aceasta este cea mai lungă secțiune din orice telefon înscris în prezent în evaluările noastre. Testerii noștri spun că 11 Pro și 11 Pro Max au notat unele dintre cele mai mari scoruri în calificările noastre pentru o calitate a imaginii statice.”

iPhone 11 Pro Max este laudat de catre experti ca fiind cel mai bun smartphone din lume, insa acestia spun ca multi ar putea cumpara iPhone XR/XS si astepta modelele de anul viitor. In ciuda faptului ca iPhone 11 Pro Max a fost plasat deasupra modelelor de anul trecut, expertii spun ca diferenta mare de pret intre acele modele si acesta nu prea justifica noutatile pe care noua serie le aduce pentru clienti.

“Dacă dețineți deja un iPhone XS, XS Max sau chiar un XR, probabil vă puteți economisi banii și așteptați. Salturi uriașe în timpul bateriei și camere noi, deoparte, s-ar putea să nu fie suficiente în calea noilor funcții pentru a justifica cheltuirea a 1.000 de dolari sau mai mult pe un telefon cu totul nou.”

iPhone 11 Pro Max intrece totusi in scor Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY Note 10, si multe alte modele, insa niciunul de la Huawei, pentru ca acestea nu sunt vandute in acest moment in SUA.