Soarele si Mesajul INCREDIBIL de la NASA pentru TOATA Omenirea

Soarele este vizat de un mesaj incredibil care a venit de la NASA, iata ce veste foarte importanta are agentia despre steaua care ne asigura viata de pe Pamant.

Soarele Mesajul INCREDIBIL NASA Omenirea

Soarele sustine viata pe Pamant in momentul de fata, insa putina lume stie cata munca sta in spatele tuturor informatiilor despre corpul ceresc care vin de la NASA, dar astazi aflam cate putin din ceea ce se intampla. Se pare ca acum nu foarte mult timp in urma, un instrument al NASA folosit pentru monitorizarea activitatii de pe soarele nostru s-a defectat, iar inteligenta artificiala a fost folosita pentru a continua acest proces.

Soarele a avut energia ultravioleta extrema monitorizata cu ajutorul inteligente artificiale dupa ce instrumentul celor de la NASA s-a defectat, iar asa tehnologia a reusit sa mentina toata activitatea fara probleme. Aceasta energie ultravioleta extrama vine de la eruptiile pe care soarele le face in mod constant, ele putand afecta comunicatiile pe Pamant daca sunt suficient de puternice, astfel ca NASA le monitorizeaza constant.

Soarele si Mesajul INCREDIBIL de la NASA pentru TOATA Omenirea

Soarele poate sa ne faca si foarte mult rau, astfel ca NASA a trimis in orbita sa o nava spatiala numita SDO, aceasta monitorizand inca din 2010 tot ceea ce se intampla in jurul ei si raporteaza pe Pamant. Inteligenta artificiala i-a luat rolul in momentul in care o defectiune electrica a impiedicat-o sa mai monitorizeze soarele, dar iata ca NASA a fost pregatita inclusiv pentru o situatie de acest gen, ceea ce este grozav pentru noi.

“Rețelele neuronale au ajutat oamenii de știință să monitorizeze exploziile ultraviolete extreme ale Soarelui, după ce un instrument de la Observatorul Solar Dinamic al NASA a suferit o defecțiune electrică, ceea ce le-a fost dificil pentru oamenii de știință să monitorizeze o porție de energie ultravioletă extremă (EUV) care este prezentată de steaua noastră.”

Soarele poate afecta inclusiv aparatura GPS cu eruptiile care au loc pe suprafata sa si cu razele ultraviolete extreme, iar cei de la NASA vor sa stie din timp cand s-ar putea intampla acest lucru. Tot multumita acestor monitorizari facute de catre NASA pentru soarele stim din timp daca urmeaza sa se modifice temperaturile pe Pamant, sau daca in anumite zile de vara n-ar fi chiar atat de bine sa sta prea mult in lumina stelei.

Soarele este cea mai mare stea din galaxia noastra, este sursa noastra de viata, iar NASA are grija ca el sa nu ne faca si chiar atat de mult raucu unele dintre eruptiile care au loc pe suprafata.