iOS 13.1.2 vs iOS 13.1.1: Comparatia Performantelor pe iPhone (VIDEO)

iOS 13.1.2 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, rolul sau fiind de a rezolva diverse probleme. Separat de asta, iOS 13.1.2 nu aduce vreun spor pentru performantele de care se bucura utilizatorii, ele ramanand neschimbate in raport cu iOS 13.1.1.

Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, iOS 13.1.2 functioneaza la fel de bine ca iOS 13.1.1 pe iPhone 6S, cel mai vechi telefon compatibil. In cazul acestui model foarte vechi se vad si diferentele cele mai mari intre iOS 13.1.2 si iOS 13.1.1, iar ele sunt cam inexistente in momentul de fata.

iOS 13.1.2 este in momentul de fata singura versiune publica pe care o mai putem instala in iDevice-uri, cei de la Apple blocand instalarea iOS 13.1.1.

7 COMENTARII

  1. din pacate cam asa este… ios 13 este groaznic si am avut numai probleme cu el. Nici eu nu recomand. Raman linistit pe 12.4 decat sa fiu “soarece de laborator” pt a incerca Apple variantele “beta” de ios pe mine si evident sa se joace cu nervii mei. Nu stiu de ce mai lanseaza atatea variante una dupa alta daca toate au probleme. Anul asta doliu total in tabara Apple, incet incet se alege praful. sunt foarte dezamagit atat de noul design iphon 11 cat si de mega-esecul ios 13

  2. Astia care comentati de ios 13, l-ati instalat cumva pe curat? Ca eu n-am avut nici cea mai mica problema cu el de cand i-am dat instalare ca iphone nou fara backup