Huawei Mate 30 Pro vs iPhone 11 Pro vs Samsung GALAXY Fold: Comparatia Camerelor

Huawei Mate 30 Pro, iPhone 11 Pro, Samsung GALAXY Fold si OnePLus 7T au camerele comparate intr-un test foarte interesant care ne arata diferentele.

Huawei Mate 30 Pro, iPhone 11 Pro, Samsung GALAXY Fold si OnePLus 7T au astazi parte de o comparatie foarte interesanta a camerelor care ne dezvaluie si cat de bine se descurca noul telefon pliabil. Huawei Mate 30 Pro, iPhone 11 Pro, Samsung GALAXY Fold si OnePLus 7T au camere destul de diferite si software destul de diferit pentru inregistrarea de poze si clipuri video, insa puse fata in fata diferentele nu sunt uriase, dar software-ul conteaza mult.

Huawei Mate 30 Pro si iPhone 11 Pro fac fara discutie cele mai bune poze dintre toate modelele care sunt testate, Samsung GALAXY Fold si OnePlus 7T Pro avand problemele cele mai mari in a oferi calitate. OnePlus 7T Pro este de departe telefonul care face pozele cel mai proaste, dar si pretul de vanzare e mult mai mic decat cel al Huawei Mate 30 Pro si iPhone 11 Pro, asa ca n-ar trebui sa se astepte cineva si la calitate foarte buna.

Huawei Mate 30 Pro vs iPhone 11 Pro vs Samsung GALAXY Fold: Comparatia Camerelor

Huawei Mate 30 Pro vs iPhone 11 Pro vs Samsung GALAXY Fold Comparatia Camerelor hdr

Huawei Mate 30 Pro face poze foarte bune cu noua sa camera, in special noaptea, dar si atunci cand vine vorba despre zoom-ul aplicat pentru obiecte care se afla la distante mai mari. Problema este ca Huawei Mate 30 Pro, spre deosebire de iPhone 11 Pro, suprasatureaza imaginile in multe situatii, astfel ca ele par sa aiba culori complet ireale, in special cand vine vorba despre inregistrarile facute noaptea de catre utilizatori.

Huawei Mate 30 Pro vs iPhone 11 Pro vs Samsung GALAXY Fold Comparatia Camerelor selfie

Huawei Mate 30 Pro si iPhone 11 Pro inregistreaza poze foarte bune si cand este aplicat efectul HDR pentru spatii foarte largi cu multa verdeata, si cer senin, iar aici OnePlus 7T Pro intrece chiar si Samsung GALAXY Fold. E foarte interesant sa vedem cat de capabil este Samsung GALAXY Fold sa faca poze in comparatie cu Huawei Mate 30 Pro si iPhone 11 Pro, mai ales ca are un pret dublu in comparatie cu ele.

Huawei Mate 30 Pro si iPhone 11 Pro se cam lupta in aceasta toamna pentru titlul de rege al fotografiei, insa deocamdata sistemul Deep Fusion nu a fost lansat, iar el aduce diferentele cele mai mari.