iPad Pro, iPhone 12 Pro vin cu o PREMIERA Tehnologica pentru Apple

iPad Pro, iPhone 12 Pro vor fi lansate de catre compania Apple cu o premiera tehnologica pe care clientii o asteapta de foarte multa vreme de la americani.

iPad Pro iPhone 12 Pro senzor tof

iPad Pro continua sa fie seria de produse ale companiei Apple in care sunt implementate tehnologii in premiera pentru cei din Cupertino, chiar inainte de a ajunge si in telefoanele iPhone. Dupa ecranele cu rata mare de refresh, Apple Pencil sau mai multa memorie RAM, cei de la Apple implementeaza, in premiera pentru produsele lor, un senzor ToF, de adancime, iPad Pro 2020 urmand a avea unul integrat pentru camera principala.

iPad Pro nu este tocmai un produs de la care te-ai astepta sa faca poze foarte bune, sau care macar sa faca poze, dar iata ca Apple vrea sa aduca un senzor de imagine ToF in tabletele sale inainte de iPhone. Noile modele ale iPad Pro vor fi lansate la inceputul anului 2020 de catre compania Apple, astfel ca va fi timp pentru implementarea senzorului ToF in iPhone 12.

iPad Pro, iPhone 12 Pro vin cu o PREMIERA Tehnologica pentru Apple

iPhone 12 este deasemenea anuntat pentru lansare cu un nou senzor ToF, deci iPhone 12 va avea o camera cvadrupla anul viitor, ajungand din urma mai toata concurenta din momentul de fata. Atat pe iPhone 12, cat si pe iPad Pro 2020, noul senzor ToF va imbunatati capacitatea de a inregistra poze grozave cu efect de adancime, dar va si oferi o extindere pentru functionalitatea bazata pe realitate augmentata.

Cum era de asteptat, toate modelele iPad Pro vor avea ToF integrat, in timp ce in cazul iPhone 12, doar modelele Pro vor avea acest al patrulea senzor de imagine ToF, ceea ce e destul de normal. Senzroii de imagine ToF nu sunt ieftini, iar implementarea doar in iPad Pro si iPhone 12 Pro e justificata prin prisma preturilor mari de vanzare care sunt impuse pentru aceste modele de telefoane si tablete vandute de catre compania Apple.

iPad Pro si iPhone 12 Pro cu senzori ToF vor extinde functionalitatea oferita de catre modelele actuale, dar ramane de vazut cum anume va decide Apple sa si foloseasca aceste componente.