Huawei Mate 30 Pro: Cat de DISPERATI sunt Oamenii dupa Aplicatiile Google

Huawei Mate 30 Pro impinge oamenii la gesturi disperate, iata ce sunt dispusi sa faca unii utilizatori pentru a instala aplicatiile companiei Google.

Huawei Mate 30 Pro disperare aplicatii google

Huawei Mate 30 Pro este vandut de catre compania chinezeasca fara ca aplicatiile celor de la Google sa fie instalate, iar asta din cauza faptului ca SUA a interzis licentierea Android pe noul telefon. Pentru ca Huawei este Huawei, a ajutat o companie separata, cel putin in aparenta, sa creeze o metoda de a instala aplicatiile Google in Huawei Mate 30 Pro, acea metoda presupunand pacalirea Google si a guvernului american.

Huawei Mate 30 Pro nu a putut avea instalate aplicatiile Google in acest mod pentru o perioada prea lunga de timp, iar asta deoarece ea a fost blocata extrem de rapid de catre cei de la Google. Nu multa lume a fost luata prin surprindere din cauza acestui lucru, iar Huawei Mate 30 Pro a ramas cateva zile fara posibilitatea de a mai instala aplicatiile Google, asta desigur pana cand a intervenit disperarea utilizatorilor care l-au cumparat deja.

Huawei Mate 30 Pro: Cat de DISPERATI sunt Oamenii dupa Aplicatiile Google

Huawei Mate 30 Pro are o metoda noua de a avea instalate aplicatiile si serviciile celor de la Google, iar ea implica instalarea unui backup al unui telefon care are toate aceste aplicatii instalate. Cateva backup-uri de acest gen au fost publicate pe internet pentru cei cu Huawei Mate 30 Pro care sunt suficient de disperati incat sa instaleze ceea ce avea altcineva in telefon, si ceva ce le-ar putea fura toate datele, sau sa-i spioneze cand nu se asteapta.

Huawei Mate 30 Pro poate avea aplicatiile Google instalate prin aceasta metoda, insa ea vine cu marele risc de a avea in telefon software despre care nu stii absolut nimic, cum a fost modificat, cum poate fi exploatat. Metoda aceasta permite instalarea aplicatiilor Google, dar testele SafetyNet nu vor fi validate pentru Huawei Mate 30 Pro, astfel ca multe dintre aplicatiile pentru Android nu vor functiona, Netflix sau Google Pay fiind printre ele.

Huawei Mate 30 Pro este un telefon pe care nu trebuie sa ajung aplicatiile Google, iar acum se face tot posibilul pentru ca dorintele americanilor sa fie indeplinite intocmai asa cum au fost impuse.