Huawei Mate 30 Pro: Cat de DISPERATI sunt Oamenii dupa Aplicatiile Google

Huawei Mate 30 Pro impinge oamenii la gesturi disperate, iata ce sunt dispusi sa faca unii utilizatori pentru a instala aplicatiile companiei Google.

Huawei Mate 30 Pro disperare aplicatii google

Huawei Mate 30 Pro este vandut de catre compania chinezeasca fara ca aplicatiile celor de la Google sa fie instalate, iar asta din cauza faptului ca SUA a interzis licentierea Android pe noul telefon. Pentru ca Huawei este Huawei, a ajutat o companie separata, cel putin in aparenta, sa creeze o metoda de a instala aplicatiile Google in Huawei Mate 30 Pro, acea metoda presupunand pacalirea Google si a guvernului american.

Huawei Mate 30 Pro nu a putut avea instalate aplicatiile Google in acest mod pentru o perioada prea lunga de timp, iar asta deoarece ea a fost blocata extrem de rapid de catre cei de la Google. Nu multa lume a fost luata prin surprindere din cauza acestui lucru, iar Huawei Mate 30 Pro a ramas cateva zile fara posibilitatea de a mai instala aplicatiile Google, asta desigur pana cand a intervenit disperarea utilizatorilor care l-au cumparat deja.

Huawei Mate 30 Pro: Cat de DISPERATI sunt Oamenii dupa Aplicatiile Google

Huawei Mate 30 Pro are o metoda noua de a avea instalate aplicatiile si serviciile celor de la Google, iar ea implica instalarea unui backup al unui telefon care are toate aceste aplicatii instalate. Cateva backup-uri de acest gen au fost publicate pe internet pentru cei cu Huawei Mate 30 Pro care sunt suficient de disperati incat sa instaleze ceea ce avea altcineva in telefon, si ceva ce le-ar putea fura toate datele, sau sa-i spioneze cand nu se asteapta.

Huawei Mate 30 Pro poate avea aplicatiile Google instalate prin aceasta metoda, insa ea vine cu marele risc de a avea in telefon software despre care nu stii absolut nimic, cum a fost modificat, cum poate fi exploatat. Metoda aceasta permite instalarea aplicatiilor Google, dar testele SafetyNet nu vor fi validate pentru Huawei Mate 30 Pro, astfel ca multe dintre aplicatiile pentru Android nu vor functiona, Netflix sau Google Pay fiind printre ele.

Huawei Mate 30 Pro este un telefon pe care nu trebuie sa ajung aplicatiile Google, iar acum se face tot posibilul pentru ca dorintele americanilor sa fie indeplinite intocmai asa cum au fost impuse.

13 COMENTARII

  1. Mda..
    Comentarii de tot rahatul..
    “Huawei este Huawei..”..n-am inteles-o pe asta!
    “Mate 30 Pro este un telefon pe care nu trebuie sa ajung aplicatiile Google”..nici pe asta..De ce mă rog?!
    Din păcate unii au doar “ochelari de cal” și nu văd Raul produs de SUA oriunde in lumea asta!

  2. Comentariul tau de tot rahatul vine de la faptul ca te uiti cu “ochelari de cal” la articol. Ce ai extras tu acolo e ceea ce impune guvernul SUA. Iar ca Huawei minte cu nerusinare stie toata lumea, doar cei cu “ochelari de cal” nu stiu.

  3. Spre deosebire de tine, caut informația și în alte părți, obiective…
    Guvernul american ar trebui sa impună restricții doar in ceea ce privește teritoriul american, nu să își bage nasul în oala altora. Sunt de notoriete cerințele marilor giganți IT și nu numai, de a relua legăturile comerciale cu China, în lipsa unor dovezi clare și irefutabile.
    Sunt de notorietate motivele pentru care Trump a luat aceste măsuri vis-a-vis de Huawei!
    Mă bucur totuși că ai realizat și tu, în al 12 lea ceas, că Huawei a fost pusă la zid de legăturile foarte strânse dintre Cook și Trump.
    Ce mă deranjează este lipsa ta crasă de obiectivism!
    PS: când mă afirm într-un comentariu, nu îmi place să pozez in idiot. Dovezi pentru vorbele mele exista peste tot pe internet. Trebuie sa le vezi doar..

  4. Daca nu știai:
    Războiul asta dintre China și SUA poate costa economia mondială, în ultimul trimestru din 2019 aproape 0,23%!
    O nimica toată, ar spune unii.
    Tradus= undeva peste 23mld de dolari, pierderi economice!

  5. Guvernul SUA a impus restricti doar in SUA. Problema ca e Huawei cumpara ce avea nevoie de acolo, de aia e blocata la nivel global, nu te-ai informati bine.
    Ca nu exista dovezi care sa arate de ce e Huawei o amenintare, e intr-adevar o problema, dar asta e problema SUA.
    In rest, stie toata lumea ca Huawei monitorizeaza chinezii pentru guvern, iar de aici se poate extrapola la nivel global. De mintit a mintit in repetate randuri, inclusiv cu Hongmeng, pentur a-l lansa intr-un final. A mintit si cu testele de performante pentru telefoane, si cu multe altele.

  6. Daca a impus restricții doar in SUA, de ce își amenința partenerii economici și strategici cu sanctiuni dacă nu le urmează strategia??
    Există și alți furnizori pentru Huawei, doar că Trump, în prostia lui, le-a interzis acestora sa mai furnizeze ceva către Huawei.
    Asta cum se numește?!

  7. Le impune asta tarilor in care fie are soldati, sau alte echipamente strategice, fie celor carora le partajeaza informatii clasificate. E destul de logic sa vrea sa-si protejeze si cetatenii si informatii.e
    Daca esti tu atat de documentat, ia documenteaza-te si vezi ce sunt obligti chinezii sa accepte, in materie de partajare de informatii cu guvernul chinez de pe produsele Huawei, cand activeaza un produs Huawei.

  8. O putem tine așa la nesfârșit. Avem opinii diferite, ne aflăm în tabere diferite!
    Sunt de acord cu partajarea de informații. Insa te întreb:
    De ce are SUA soldați în alte tari:??
    China nu are soldați în alte țări!!

  9. Ce treaba au soldatii SUA in alte tari cu Huawei?:))) mai bine ca sunt in alte tari si asigura linistea. Cel mai bun exemplu:Romania. Uita-te la vecinii nostri ucrainieni ce patesc din cauza rusilor
    P. S. Afghanistan – China has had an unofficial military presence in the Wakhan Corridor of Afghanistan, since approximately 2016.[3]
    Cambodia – China has gained access to the Ream Naval Base in Cambodia which makes this China’s second overseas military naval base since Djibouti. The naval base gives China strategic maritime presence in the contested South China Sea and the Malacca Strait. Currently, the Cambodian government has denied and disputed the presence of the existence of such base. [4]
    Djibouti – Chinese People’s Liberation Army Support Base in Djibouti
    Tajikistan – China has had an unofficial military presence in Tajikistan, since approximately 2016.[3]

  10. Nu cred că americanii au dreptul să se amestece în treburile interne ale oricărei țări, indiferent de guvern, religie, etc..
    Spre exemplu, britanicii sunt total împotriva unei intervenții americane în cazul în care se reaprinde conflictul irlandez! De ce??
    Ție ți-ar conveni sa se amestece nenorociții ăștia de americani în treburile interne ale României în cazul în care conflictul asta mocnit dintre români și unguri ar escalada?!
    Ce liniște asigura??? Cât de ignorant poți fi sa crezi așa ceva?? Asigura liniștea doar in țările de unde au ceva de câștigat!!

  11. Nu exista nici un conflict intre unguri si domani. Exista doar niste retardati si handicapati de 18-25 de ani de ambele parti ale baricadei care se injura.asa e,asigura pacea doar unde ah de castigat. De aceea nu ar putea fi vreun razboi intre noi si unguri, dar Rusia ar putea incerca ceva cu noi,cum a fscut cu Ucraina si cum face cu Moldova. Dar norocul nostru ca suntem in NATO si nu se poate atinge nimeni de noi

  12. “Dar norocul nostru ca suntem in NATO si nu se poate atinge nimeni de noi”…
    Câtă naivitate..
    Suntem prea mici pentru un război atât de mare. Daca tu crezi că nu se poate atinge nimeni de noi, mă rog..
    N-are sens sa continuăm conversația!