iPhone 11 se ZGARIE USOR Conform Clientilor foarte Nemultumiti

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au ecrane care se zgarie foarte usor, conform clientilor nemultumiti care se plang le forumurile Apple.

iPhone 11 ZGARIE USOR Clienti

iPhone 11 are un ecran care se zgarie foarte usor, conform clientilor nemultumiti care se plang din cauza faptului ca promisiunile Apple privind sticla dura nu se aplica si pentru rezistenta la zgarieturi. Nu pare sa conteze daca utilizatorii au un iPhone 11, sau un iPhone 11 Pro, ambele fiind la fel de susceptibile pentru zgariere usoara, cel putin in baza informatiilor pe care le tot publica diversi clienti ai companiei Apple.

iphone 11 ecran zgariat

iPhone 11 si iPhone 11 Pro ar trebui sa aiba sticla la fel de rezistenta pentru ecrane, insa e posibil ca Apple sa se refere doar la o rezistenta mare la impact, nu si la zgarieturi. Puteti vedea ca vorbim despre o gama foarte variata de zgarieturi de care se plang cei care au cumparat iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max de la compania Apple, majoritatea spunand ca si-ar fi tinut telefoanele doar in buzunar, unde n-ar fi trebuit sa se zgarie.

iPhone 11 se ZGARIE USOR Conform Clientilor foarte Nemultumiti

iphone 11 ecran zgariat rau

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au fost trecute prin diverse teste de rezistenta dupa ce au fost lansate de catre compania Apple, iar rezultatele au fost surprinzator de bune, cel putin in ceea ce priveste craparea. In cazul zgarieturilor era greu de crezut ca Apple poate proteja iPhone 11 atat de bine incat sa elimine aceasta problema, dar utilizatorii pun totusi in foarte mare discutie afirmatiile privind sticla rezistenta a noilor telefoane mobile.

In cazul anumitor telefoane iPhone 11 zgarieturile apar in numar neasteptat de mare, iar in clipul video de mai sus vedeti un asemenea exemplu, acolo parand sa fi existat foarte multa frecare pe marginile ecranului. In momentul de fata exista 15 pagini intr-o discutie de pe forumurile companiei Apple in care cei care au cumparat telefoanele din seria iPhone 11 se plang din cauza faptului ca au ramas cu telefoane foarte zgariate in urma folosiri obisnuite.