iPhone 11 DISTRUGE Huawei, URCA Apple in Topul Productorilor Smartphone

iPhone 11 distruge Huawei si urca Apple in topul producatorilor de smartphone-uri, iata cat de mare este succesul telefoanelor celor din Cupertino.

iPhone 11 DISTRUGE Huawei apple

iPhone 11 este seria de telefoane care reuseste, desigur impreuna cu ajutorul de la Donald Trump, sa distruga vanzarile de telefoane pentru compania Huawei, si sa readuca Apple pe locul 2 in topul producatorilor smartphone. Apple a pierdut aceasta pozitie in 2018 in fata celor de la Huawei, insa multumita iPhone 11 si a sanctiunilor din SUA, urca din nou pe aceasta pozitie, dar nu chiar acum, ci din T4 2019, deci in urmatoarele 3 luni.

Apple era preconizata sa recastige locul al doilea in topul vanzarilor de smartphone-uri la nivel global in T4 2019 multumita vanzarilor din perioada sarbatorilor de iarna pentru ca Huawei are probleme foarte mari. Succesul seriei de telefoane iPhone 11 va ajuta compania Apple sa isi recastige pozitia pierduta in fata celor de la Huawei, analistii fiind tot mai sigur ca alta evolutie pentru cele doua companii nu exista in momentul de fata.

iPhone 11 DISTRUGE Huawei, URCA Apple in Topul Productorilor Smartphone

iPhone 11 nu va ajuta Apple in T2 2019, cand e de asteptat ca vanzarile Apple sa scada la cel mai mic nivel din ultimii ani, cu doar 30 de milioane de unitati vandute, putin peste jumatate din estimarile facut epentru Huawei. In T4 2019 se preconizeaza ca vanzarile de telefoane iPhone ale Apple vor creste la 70 de milioane de unitati multumita seriei iPhone 11, cu in jur de 10 milioane de unitati mai mult decat ceea ce ar putea vinde Huawei.

“Ajutata de vânzările rapide ale gamei de iPhone 11, Apple este preconizata sa depaseasca Huawei si să recupereze locul doi în clasamentul vânzătorilor de telefoane inteligente la nivel mondial în al patrulea trimestru al anului 2019, după ce a pierdut față de rivalul chinez începând cu trimestrul al doilea …”

iPhone 11 ar putea ajuta Apple sa isi creasca vanzarile chiar si peste cele ale companiei Samsung, asa cum s-a mai intamplat si in alte T4 din anii anteriori, dar totul depinde de cerere si capacitatea Apple de a o acoperi. Cert este faptul ca Huawei va resimti atat de puternic impactul sanctiunilor din SUA incat vanzarile sale vor scadea simtitor chiar si fata de anul trecut, iar Apple va profita de situatie, telefoanele iPhone 11 urmand a o ajuta.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au deocamdata probleme foarte mari cu stocurile, Apple nereusind sa acopere cerearea surprinzator de mare pentru telefoanele sale mobile.