iOS 13.2 are o Noua Functie IMPORTANTA in Versiunea Beta 2

ios 13.2 functie beta 2

iOS 13.2 are parte de o noua functie importanta in versiunea beta 2 pentru iPhone si iPad, compania Apple promitand de mult oferirea sa pentru clienti. Mai exact, cei ce la Apple au promis ca in iOS 13 vor implementa o functie care va permite stergerea tuturor inregistrarilor facute de Siri pentru analiza si trimiterea la americani.

iOS 13.2 stergere conversatii siri

iOS 13.2 are aceasta optiune disponibila incepand cu versiunea beta 2, ea venind si cu una care permite dezactivarea trimiterii de alte date catre Apple. Puteti vedea in cele doua imagini din acest articol ce fel de optiuni sunt disponibile in iOS 13.2 pentru a nu le mai permite celor de la Apple sa monitorizeze comenzile date catre Siri.

iOS 13.2 dezactivare monitorizare siri

Separat de acestea, iOS 13.2 are implementata pentru Force Touch o optiune de a sterge o aplicatie, aceasta reducand cu un pas procesul de a sterge aplicatiile din iPhone, iPad. Apple a implementat in iOS 13.2 si optiunea de a modifica rezolutia si numarul de FPS-uri pentru inregistrarile video direct din aplicatia Camera.

iOS 13.2 stergere aplicatii

iOS 13.2 are parte in versiunea beta 2 de suficient de multe noutati interesante, asta separat de implementarea sistemului Deep Fusion pentru a face poze mai bune cu telefoanele din seria iPhone 11.