Vanzarea Telekom la RCS & RDS, Orange, PROBLEMA MARE a Clientilor

RCS & RDS, Orange, Telekom negociaza o mare vanzare in momentul de fata, dar asta vinec a o foarte mare problema pentr toti clientii din Romania, din pacate.

rcs & rds orange telekom problema mare clienti

RCS & RDS, Orange, Telekom negociaza de foarte multa vreme cea mai complicata vanzare din piata de telecomunicatii din Romania de pana in prezent, insa totul ar putea fi in dezavantajul tuturor romanilor, din pacate. Vanzarea Telekom la RCS & RDS si Orange va reconfigura masiv piata de telecomunicatii din tara noastra, deoarece un foarte mare operator va disparea in totalitate, iar peste 9 milioane de clienti vor fi impartiti la alte companii.

RCS & RDS nu vrea sa ia clientii celor de la Telekom, probabil in speranta ca nu va trebui sa dea explicatii in fata Comisie Europene despre asta, dar probabil si pentru ca stie ca asta i-ar putea anula sansele de achizitie. Orange vrea toti clientii Telekom de pe partea de servicii fixe, impreuna cu toata infrastructura, dar exact ca in cazul RCS & RDS, asta i-ar putea reduce substantial sansele de a-si vedea planurile duse la indeplinire.

Problema clientilor Romani in vanzarea Telekom la RCS & RDS, Orange

RCS & RDS, Orange, Telekom isi vor da toata silinta sa duca tranzactia la bun sfarsit, insa cei care pierd in toata aceasta ecuatie sunt Romanii, care din pacate raman fara o foarte mare greutate ce contrabalansa piata telcom. Disparitia Telekom din Romania va crea un dezechilibru serios, iar asta deoarece operatorul avea preturi mai mici decat Vodafone si Orange la multe servicii, tragand impreuna cu RCS & RDS preturile in jos pentru clientii romani.

RCS & RDS era impreuna cu Teleom o contragreutate pentru Vodafone si Orange, ambele companii avand unele servicii mai slabe, din punct de vedere calitativ, dar si preturi mai mici, deci erau alternative pentru unii romani. Cu disparitia Telekom lucrurile se complica, deoarece romanii care vor preturi mai mici au doar RCS & RDS ca alternativa, deci concurenta este afectata, iar asta ar putea conta destul de mult in decizia europenilor.

RCS & RDS singura nu va fi o concurenta prea mare pentru Orange si Vodafone, iar numarul mare de clienti atrasi pri portare de catre Telekom arata de ce aduce un mare beneficiu pentru concurenta din Romania.

2 COMENTARII

  1. Nu vad unde este problema, te doare pe tine caRDS-RCS are preturile mai mici.Da tu taticule bani multi la orange , pe banii lui fiecare face ce vrea.Nu mai baga tu din top tampenii.Abia astept sa finalizeze RDS tranzactia cu Telekom, sa intre in trepidatii si mai mari orange, oricum au inceput si romanii sa gandeasca si sa plece de la nesimtitii de orange.Fac japca cu romanii, mizerabilii dupa care externalizeaza profitul.

  2. Cand te aud ca le e frica de comisie, imi vine sa lesin???. Esti constient ca ei nu vor sa ia clientii telekom pentru ca ar avea nevoie de mult mai multi angajati ca sa se poata ocupa de toti?