Vanzarile iPhone 11 Reusesc sa Depaseasca Asteptarile Apple

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au vanzari care depasesc cu mult asteptarile companiei Apple, iata ce schimbari importante a cerut compania.

Vanzarile iPhone 11 Reusesc sa Depaseasca Asteptarile Apple

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max au vanzari atat de bune incat reusesc sa depaseasca inclusiv asteptarile companiei Apple, ceea ce nu e greu de crezut, pentru ca ele erau oricum destul de mici. Seria de telefoane iPhone 11 se vinde totusi atat de bine incat cei de la Apple se asteapta ca in 2019 sa vanda 75 de milioane de unitati, iar asta e foarte mult pentru o serie nou lansata cu 3 luni inainte sa se incheie anul fiscal.

Seria iPhone 11 se vinde extrem de bine in China, o tara in care Apple a cam pierdut vanzari in fata producatorilor chinezi, in special cei de la Huawei, iar assta ne arata ca telefoanele sale au suficiente noutati pentru a atrage. Desigur ca iPhone 11 este cel mai popular model de telefon din serie, si asta e usor de crezut pentru ca are un pret mai mic decat iPhone XR, si vine cu multe dintre noutatile telefoanelor din seria iPhone 11 Pro.

Vanzarile iPhone 11 Reusesc sa Depaseasca Asteptarile Apple

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max sunt indisponibile in cantitati suficiente pentru a acoperi cererea care exista pe piata in momentul de fata, clientii avand de asteptat surprinzator de mult pentru anumite modele. Problemele cu stocurile pentru telefoanele din seria iPhone 11 sunt serios resimtite inclusiv in Romania, unde magazine online au probleme substantiale pentru a-si multumi clientii care asteapta cu saptamanile dupa comenzi.

Nici macar analistii nu se asteptau la faptul ca telefoanele din seria iPhone 11 sa inregistreze vanzari chiar atat de bune, dar iata ca mai exista si surprize bune in ceea ce priveste evolutia companiei Apple. Dupa un an 2018 foarte prost din punct de vedere al vanzarilor, iata ca pe final de an 2019 lucrurile merg extrem de bine pentru compania Apple, seria iPhone 11 putand recupera o buna parte din ceea ce s-a pierdut pana in prezent.