ASA va ARATA REVOLUTIA din Piata Smartphone in Anul 2020

Asa va arata revolutia smartphone din anul 2020, piata telefoanelor mobile urmand a se schimba radical in bine pentru toti clientii din lumea intreaga.

revolutia smartphone 2020

Anul 2020 va aduce o noua revolutie pentru piata smartphone, iar aici vorbim despre o schimbare majora pentru mai toti producatorii importanti de telefoane mobile, care vor renunta intr-un final la decupajele urate din ecrane. Cei de la OPPO si Vivo au incercat sa porneasca acest trend acum un an de zile, insa n-au avut prea mult succes deoarece alternativele gasite de catre ei la decupaje n-au fost chiar ceea ce avea nevoie toata lumea.

Un an mai tarziu, si dupa foarte multe imbunatatiri tehnologice, adevarata revolutie pentru piata smartphone va veni dupa disparitia completa a decupajelor din ecrane, si integrarea camerelor frontale sub ele. Samsung a facut un prim pas real in acest sens dupa ce a integrat camere sub ecranele telefoanelor sale, insa cu o perforatie pentru ca ele sa poata fi folosite pentru selfie-uri, insa in 2020 se va merge chiar mai departe de atat.

ASA va ARATA REVOLUTIA din Piata Smartphone in Anul 2020

In 2020 vom avea telefoane care nu au nici decupaje si nici camere scoase din carcasa cu diverse mecanisme ciudate, ci camere integrate sub ecranele telefoanelor, care nu afecteaza in vreun fel experienta de utilizare. Tehnologia nu e 100% pregatita pentru a fi implementata in telefoane acum, dar cei de la Huawei fac marele pas spre eliminarea decupajelor din telefoane, iar odata cu ei va fi fortata si o mare schimbare pentru restul pietei smartphone.

Pana acum Xiaomi, Oppo, Vivo si OnePlus au fost cam singurii producatori care au adoptat in destul de multe modele de telefoane ecranele fara decupaje, insa abia cand Huawei, Samsung si Apple o vor face, putem vorbi de o revolutie. In 2019 Huawei va lansa primul telefon de acest gen, dar nu din gama premium, iar in 2020 va veni si primul premium, iar apoi Samsung va urma exemplul, iar cei de la Apple ar putea face acelasi lucru in 2021/2022.

Dupa disparitia marginilor groase ale ecranelor telefoanelor, am trecut la decupaje, perforatii, iar 2020 va aduce o alta schimbare, eliminarea completa a decupajelor foarte urate care strica design-ul telefoanelor.