Apple a reinnoit deja Doua Seriale care vor fi Lansate in Apple TV+

Apple a reinnoit deja Doua Seriale care vor fi Lansate in Apple TV+

Desi Apple TV+ va fi lansat pe 1 noiembrie, compania Apple a decis sa reinnoiacsca doua seriale pentru inca un sezon in cadrul platformei sale. Conform unor informatii ale celor care lucreaza cu Apple, se pare ca serialul For All Mankind a fost deja confirmat ca avand planificat cel putin unca un sezon de catre Apple.

The Morning Show a fost cumparat de catre Apple pentru a fi produs in doua sezoane, insa se pare ca ar urma sa aiba si al treilea, ceea ce sugereaza ca versiunea finala i-a surprins pe managerii din Cupertino. Mai mult decat atat, serialul See, cu Jason Momoa, ar urma deasemenea sa aiba un al doilea sezon comandat pentru Apple TV+.

Comedia Dickinson este deasemenea foarte apreciata de catre Apple, si sunt negocieri pentru a se comanda un al doilea sezon. Acelasi lucru este valabil pentru comedia Little America, dar si pentru drama Home Before Dark, deci Apple vrea sa aiba cat mai mult continut pentru platforma sa si dupa primele sezoane ale serialelor.

Comandarea unor noi sezoane inainte ca actualele sa fie lansate nu este ceva chiar atat de neobisnuit la Hollywood, deci nici in cazul Apple nu e ceva chiar nou.