Anuntul DIGI MOBIL IMPORTANT pentru Clientii din Romania

Digi Mobil are un anunt important pentru clientii din Romania, iata de ce se poate bucura toata lumea chiar acum, si pentru cat timp mai poti face asta.

DIGI MOBIL anunt back to school

Digi Mobil are un anunt important pentru clientii care-i folosesc serviciile din Romania in momentul de fata, dar el se aplica inclusiv pentru cei care inca nu beneficiaza de serviciile operatorului. Mai exact, cei de la Digi Mobil continua campania de oferte grozave disponibile pentru clientii care sunt interesati sa cumpere telefoane mobile, sau doar sa profite de reducerile pentru abonamentele de telefonie mobila, care oricum sunt foarte ieftine.

Digi Mobil inca nu a incheiat campania Back to School prin care le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara telefoane mobile in rate fara dobanda, fara avans, dar si la preturi foarte bune pentru Romania. Aceeasi campanie aduce reduceri de pana la 50% pentru abonamentele pe care le are Digi Mobil, in cazul in care mai multe se activeaza in acelasi timp, oferta fiind disponibila pentru volum, nu pentru abonamentele individuale.

Anuntul DIGI MOBIL IMPORTANT pentru Clientii din Romania

Digi Mobil are pentru abonamentele de telefonie mobila o oferta cu apeluri si SMS-uri nelimitate in Romania, in timp ce pentru strainatate exista limite de minute care pot fi vorbite, desi nu se specifica foarte clar asta. In ceea ce priveste telefoanele mobile pe care le puteti cumpara in cadrul acestei campanii a Digi Mobil, ei bine exista o multitudine de variante, inclusiv niste modele noi cu branding Digi, acestea fiind compatibile VoLTE si VoWiFi.

Digi Mobil inca nu a inclus in oferta sa toate modelele noi de telefoane premium care au fost lansate in cursul anului 2019, insa o va face curand, iar acestea vor beneficia deasemenea de ofera, sau alta similara. Cei de la Digi Mobil sunt in topul opertorilor care atrag clienti in retea prin portare, iar ofertele de genul acesta sunt principalul motiv pentru care ei raman in top, lucru care nus e va schimba prea curand pentru cei de la RCS & RDS.

Digi Mobil are disponibila aceasta oferta in Romania pana la data de 31 octombrie, deci mai aveti putin timp pentru a profita de ea inainte sa dispara si sa nu va mai puteti folosi de ea pentru reduceri.