Orange are o Veste IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

Orange are o veste foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce anunt grozav vine de la operator, si cum pot profita toti clientii de el.

orange veste clienti tv go

Orange are o veste foarte importanta pentru milioanele de clienti care ii folosesc in momentul de fata serviciile din Romania, iar in aceasta pagina puteti afla detaliile importante ale vestilor de astazi. Cei de la Orange se mandresc cu infrastructura TV pe care au creat-o pentru clientii din Romania, si le ofera acestora posibilitatea de a se bucura de un concurs extrem de interesant care le aduce un premiu foarte interesant si util.

Orange are pana pe 11 noiembrie o promotie in cadrul careia toti cei care urmaresc filmele romanesti din colectia Cinepub prin Orange TV Go intra in cursa pentru a castiga unul dintre cele doua Smart TV de la Samsung. Conform Orange, promotia este valabila pana pe data de 11 noiembrie, astfel ca ai timp pana atunci sa urmaresti oricare dintre filmele care sunt listate de catre operator in colectia Cinepub, insa altele nu intra in concurs.

Orange are o Veste IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

Orange sustine ca accesul la colectia de filme Cinepub este gratuit pentru cei care au acces deja la Orange TV Go, ele fiind listate de catre operator in sectiunea Movie Go din cadrul platformei sale. In aceasta pagina puteti gasi toate detaliile, insa ceea ce Orange nu spune daca trebuie urmarit unul, sau mai multe, filme, sau daca trebuie urmarite in totalitate, ori doar o parte din pelicula pentru a fi calificat in concursul lor.

Orange face totusi o recomandare pentru un film pe care oricine il poate urmari gratuit chiar in acest moment, el fiind in aceasta pagina, si il puteti vizualiza atat de pe calculatoare, cat si de pe telefoane, sau tablete. Orange TV Go este un serviciu lansat de catre cei de la Orange pentru a le permite clientilor sa acceseze intreaga librarie de filme, si nu numai, direct de pe terminale mobile folosind aplicatiile dedicate pentru iOS, Android.

Orange are o librarie destul de extinsa de filme pe care oricine le poate urmari, inclusiv o serie de posturi TV, astfel ca oricine se poate bucura de participarea la acest concurs.