De ce OBLIGA Orange Clientii sa Accepte Abonamente mai SCUMPE

Orange ii obliga pe clientii din Romania sa accepte abonamente mai scumpe decat cele le care le au, iata ce motiveaza operatorul sa ia o decizie atat de radicala.

Orange obliga clienti abonamente

Orange obliga unii dintre clientii din Romania sa faca trecerea de la abonamentele actuale la altele mai scumpe, fara posibilitatea de a face altceva decat sa renunte complet la abonament si sa treaca pe cartela, sau alt operator. Orange a inceput sa-si anunte clientii prin SMS in legatura cu aceasta schimbare foarte importanta acum cateva saptamani de zile, si desigur ca multa lume este nemultumita, din motive destul de logice.

Orange ii obliga pe unii dintre clientii cu abonamente ieftine, in principal cele de 5 euro, sa treaca la abonamente de minim 7 euro fara sa poata negocia in vreun fel schimbarea, decat poate daca vor abonamente mai scumpe. Orange spune ca ai sai clienti care sunt obligati sa faca trecerea la abonamentele mai scumpe care ar trebui sa le ofere si beneficii mai mari, insa nu in toate cazurile se intampla acest lucru, si desigur ca oamenii sunt cam suparati.

De ce OBLIGA Orange Clientii sa Accepte Abonamente mai SCUMPE

Orange ofera in anumite situatii mai putine minute internationale si mai mult trafic de internet pentru cei care schimba abonamentele mai ieftine pe cele mai scumpe, iar asta nu e tocmai pe placul tuturor. Diferenta pare mica, de doar 2 euro, pentru abonamente, insa pentru multi e vorba de principiul in sine de a obliga oamenii sa isi schimbe abonamentul cand sunt multumiti cu ceea ce au, insa Orange face asta probabil pentru a-si creste incasarile.

“Mesajul semnalat face parte dintr-o campanie punctuală de repoziţionare, adresată clienţilor cu pachete de servicii mobile care nu mai fac parte din actuala ofertă comercială. Noile abonamente propuse clienţilor Orange vizaţi de această campanie oferă beneficii superioare, care răspund mai bine nevoilor de comunicare actuale. Fiind vorba despre o campanie comercială adresată doar anumitor categorii de clienţi, aceasta nu se regăseşte pe site-ul orange.ro, clienţii vizaţi fiind informaţi punctual prin alte metode de comunicare.”

Orange facut, la fel ca restul operatorilor telecom, cresteri de preturi pentru abonamente, insa a mascat totul sub forma unei noi oferte de servicii, care sunt mai scumpe decat cele oferite pn trecut. E posibil ca Orange sa-i fi contactat pe cei cu abonamente ieftine si sa le fi propus sa faca upgrade la abonamentele mai scumpe, iar cand ei au refuzat, probabil a luat decizia de a-i obliga sa o faca, sau sa renunte complet la abonamente.

Orange este foarte aspru criticat pentru decizia de a obliga clientii sa accepte aceste abonamente mai scumpe, iar daca unii clienti se vor plange la autoritati, e posibil sa fie vorba si de amenzi.